KUPILA LUKS STAN OD 300.000 EVRA NA VRAČARU! Sanju Vučić nakon napuštanja Uraganki krenulo na svim poljima! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.06.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stan koji je pokazala pevačica na svom Instagram profilu ima dnevnu i dve spavaće sobe, kuhinju s trpezarijom, dva kupatila i ogromnu terasu

KUPILA LUKS STAN OD 300.000 EVRA NA VRAČARU! Sanju Vučić nakon napuštanja Uraganki krenulo na svim poljima! (VIDEO)

Foto: ATAImages

Sanja Vučić

Mlada pevačica i bivša članica grupe Hurricane, Sanja Vučić, vredno je radila i štedela u poslednje vreme, pa je nakon jedanaest godina podstanarskog života kupila stan od 300.000 evra u elitnom naselju Vračar.

Naime, luksuzna nekretnina koju je pazarila pevačica u elitnom delu prestonice ima 90 kvadrata i rađena je po njenom ukusu.

- Sanja je za stan štedela godinama. Još dok je bila u popularnoj ženskoj grupi, ostavljala je novac sa strane da bi jednog dana sebi obezbedila krov nad glavom. Otkada se iz Kruševca preselila u Beograd, bila je podstanar. Prijatelj joj je pomogao da kupi stan u izgradnji. Za kvadrat je izdvojila 3.000 evra, a pošto stan ima 90 kvadrata, iskeširala je 270.000 evra - rekao je izvor za medije.

- Stan ima dnevnu i dve spavaće sobe, kuhinju s trpezarijom, dva kupatila i ogromnu terasu. Jednu spavaću će verovatno da pretvori u radnu sobu, u kojoj će da piše muziku. Zgrada ima portira i kamere, ali i privatan parking za stanare - ispričao je izvor tada, a Sanja se za Instagram snimala iz svoje luksuzne nekretnine.

Republika

Foto: Instagram printscreen

 

Dok je trenirala, tačnije, vozila kućni bicikl, pevačica se snimala za Instagram, pa je svojim pratiocima pokazala deo svog novog doma - dnevni boravak, ali i kuhinju. Prostorija je veoma prostrana, a nasred sobe nalazi se klavijatura, kao i dve gitare, gde mlada pevačica, verujemo, provodi najviše vremena. Na radnom delu kuhinje nalazi se veliki buket cveća, a ceo stan je u nežnim, svetlim tonovima.

Foto: ATA Images

 

Podsećamo, nakon evrovizijskog nastupa 2021. grupi Hurricane je skočila cena, pa su nastupale za skoro duplo veći iznos nego pre, a posle napuštanja benda Sanja Vučić je nastavila solo karijeru, izdala prvi, te otad radi punom parom, a nastupi su joj sve posećeniji. O kakvom se kvalitetnom vokalu radi govori i podatak da mnogi pevači žele da sarađuju s njom, a mnogi bi hteli i duet s atraktivnom brinetom.

- Mi smo dobri, pa ne bih da bude da je zovem preko medija da radimo duet, ali zaista bi voleo da uradim duet s njom. Mislim da bi se naše ludačke energije odlično poklopile - rekao je za naš list Isak Šabanović.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragana

15.06.2024 15:04

Godinama je radila i zaradila za krov nad glavom.