MALI HEROJ! Učenik iz Gračanice pobedio LEUKEMIJU, pa postao ĐAK GENERACIJE! (FOTO)

Autor:

Vesti

14.06.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Da ređaš samo uspehe!"

MALI HEROJ! Učenik iz Gračanice pobedio LEUKEMIJU, pa postao ĐAK GENERACIJE! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Kenan Buljubašić iz Gračanice u BiH je uprkos borbi sa leukemijom, znanjem, trudom i zalaganjem stekao titulu učenika generacije Osnovne škole "Hasan Kikić" Gračanica.

Kenan je prošao transplantaciju koštane srži i pobedio leukemiju.

"Da ređaš samo uspehe, dragi naš Keno. Ponosni smo na sve što jesi", istakli su iz Udruženja srce za d‌ecu obolelu od raka.

 

 

Podsećamo i na divna gest učenika IV-3 OŠ "Vasa Živković" u Pančevu, koji su, zajedno sa svojim roditeljima, odlučili su da svojoj učiteljici prirede nezaboravno iznenađenje. S obzirom na to da se njihovo druženje zvanično završava danas, s krajem školske godine i četvrtog razreda, želeli su da joj prirede nešto što će zauvek pamtiti.

Pripremili su 26 crvenih helijumskih balona na kojima je pisalo "Mi smo Dušankina deca!". Kada je njihova učiteljica, Dušanka Mladenović, izašla na dvorište škole, gde su je čekali, pustili su ove balone u vazduh.

Pored toga, svaki od 26 učenika napisao je ličnu poruku učiteljici, na kojoj su se potpisali i ostavili otisak prsta. Sve poruke su potom stavili u dekorativnu teglu. Takođe, kao deo poklona, uručen im je i pano sa njihovim fotografijama i posvetom, kao i vaučer za putovanje na destinaciju koju učiteljica bude izabrala.

Na ovu ideju su došli roditelji koji su želeli da joj se na ovaj način oduže za sve što je uradila za njihovu decu za ove četiri godine.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading