SRCE DA PREPUKNE OD TUGE! Umrla samohrana majka za koju se borila cela Srbija (FOTO)

Autor:

Vesti

10.06.2024

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

: Iza sebe ostavila tri ćerkice!

SRCE DA PREPUKNE OD TUGE! Umrla samohrana majka za koju se borila cela Srbija (FOTO)

Foto: Printskrin/Budi human

Današnji dan je obeležen tužnim vestima o preminuloj Mariji Šaponjić, samohranoj majci koja je hrabro vodila bitku protiv zloćudnog tumora debelog creva. U Fejsbuk grupi Humanitarne licitacije objavljena je vest o njenom preminuću, uz reči zahvalnosti za podršku koju je dobila tokom teške borbe.
 

 

 

 

- Sa velikom tugom vas obaveštavamo da nas je napustila naša lavica Marija Šaponjić posle duge i hrabre borbe i velike podrške sa vaše strane, ipak nije uspela. Hvala svima koji su bili uz nju! - piše u Fejsbuk grupi Humanitarne licitacije.

Marija Šaponjić se istakla hrabrošću i odlučnošću tokom svoje borbe, ostavljajući dubok trag u srcima mnogih. Njena borba nije prošla neprimećeno, a posebno je dirnula javnost činjenica da iza nje ostaju tri ćerke koje su se takođe hrabro nosile sa situacijom.

Pre četiri godine, život Marije Šaponjić se naglo promenio kada su se pojavili simptomi koji su ukazivali na ozbiljno oboljenje. Nakon dijagnostikovanja zloćudnog tumora debelog creva, Marija je prošla kroz teške operacije uklanjanja tumora sa debelog creva, karlice i jetre. Njena hrabrost i odlučnost tokom ovog perioda ostavljali su snažan utisak na sve koji su je poznavali ili pratili njenu priču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading