IZBERITE JEDNU RUŽU SA SLIKE: Test otkriva kada će vam se NAJVEĆA ŽELJA konačno ispuniti

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izaberite svoju ružu i otkrijte šta vam je napisano u zvezdama!

IZBERITE JEDNU RUŽU SA SLIKE: Test otkriva kada će vam se NAJVEĆA ŽELJA konačno ispuniti

Foto: shutterstock

Pogledajte jednu zanimljivu fotografiju i izaberite ružu koja vam se dopada. Saznajte nešto novo o sebi.

Ruža broj 1: Emotivna i ranjiva

Osobe koje su izabrale ružu broj jedan su izuzetno emotivne i nežne prirode. One se lako emotivno povređuju i teže da se potpuno prepuštaju u prijateljstvu i emotivnim vezama. Poverenje igra ključnu ulogu u njihovim odnosima, a porodica je za njih od izuzetnog značaja. Kada je reč o novcu, ne teže materijalnom bogatstvu, već se zadovoljavaju sitnicama koje su neophodne za normalan život. Njihova najveća želja je pronaći ljubav iz bajke, u kojoj su emocije večne, a kraj ne postoji. Iako će morati mnogo puta da se "ubodu na trn" pre nego što pronađu pravu ljubav, ipak je suđeno da pronađu partnera koji je spreman da im posveti ceo svoj život.


Ruža broj 2: Požrtvovane i odlučne

Osobe koje su odabrale ružu broj dva simbolizuju ljubav u svakom trenutku i na svakom mestu. One su požrtvovane i spremne na sve kako bi ostvarile svoje ciljeve. Njihova najveća želja je da njihov život bude ispunjen ljubavlju, jer im je ljubav smisao života. Iako su osuđene da večno pate zbog ljubavi, u poznim godinama ipak će naići na pravu osobu.

Ruža broj 3: Veseli i bezbrižni

Osobe koje su izabrale ružu broj tri su veselih i bezbrižnih priroda. Za njih ne postoji nerešiva situacija, jer uvek nalaze rešenja i gledaju na svet sa vedrije strane. Njihova najveća želja je da uspeju u poslovnom smislu, a velike su šanse da će postići velike poslovne uspehe, bez obzira na izbor zanimanja. 


Ruža broj 4: Pesimistični i ranjivi

Osobe koje su odabrale ružu pod brojem četiri otkrivaju svoj težak karakter i emotivno stanje. Njihova najveća želja je da promene svoj pesimistički stav prema svetu i okolini, te da pronađu optimizam u svakodnevnom životu. Ako ne promene svoje ponašanje i ne unesu malo optimizma, njihova želja će ostati neostvariva, piše "Krstarica".

Ruža broj 5: Razvoj i napredak

Osobe koje su odabrale ružu pod brojem pet predstavljaju razvoj i napredak u svakom smislu. Njihova najveća želja je da se ostvare u porodičnom životu i da pronađu srodnu dušu sa kojom će ostvariti ljubav iz bajke. S obzirom da su sposobni i hrabri, imaju velike šanse da ostvare sve svoje želje i da sebi obezbede srećan i ispunjen život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading