JEDNA LEŽALJKA 10 EVRA, PARKING SE PLAĆA, A PIĆE MORA DA SE NARUČUJE NA 20 MINUTA! Srbin frapiran ponašanjem ugostitelja i cenama na plaži u Grčkoj! BEZOBRAZLUK!

Autor:

Vesti

07.06.2024

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su cene na plaži Lagonisi izazvale negodovanje kod našeg sunarodnika, on ističe da je posetio i pijace u okolini, pri čemu je posebno istakao povoljne cene na pijaci u mestu Nikiti.

JEDNA LEŽALJKA 10 EVRA, PARKING SE PLAĆA, A PIĆE MORA DA SE NARUČUJE NA 20 MINUTA! Srbin frapiran ponašanjem ugostitelja i cenama  na plaži u Grčkoj! BEZOBRAZLUK!

Foto: www.profimedia.rs

Jedan od naših sunarodnika koji trenutno boravi na Sitoniji u Grčkoj bio je šokiran kada je odlučio da poseti poznatu plažu Lagonisi. Naime, ležaljka na ovoj plaži sada košta čak 10 evra, umesto dosadašnjih pet.

Ono što je dodatno iznenadilo ovog čoveka jeste činjenica da su posetioci obavezni da na svakih 20 minuta naruče piće, iako već plaćaju ležaljku. Ovakav potez definitivno izaziva reakciju kod turista i postavlja pitanje o opravdanosti ovakvog poslovnog modela.

- Ležaljka je do juče koštala pet evra, a od danas je 10. Naplaćuje se i parking za kola, a piće morate naručivati na svakih 20 minuta. A naravno da za to ne dobijate nikakav fiskalni račun. Ovo je bezobrazluk koliko je skupo! - ispričao je za Kurir rezignirano Srbin koji se trenutno nalazi na letovanju u Sitoniji.


Iako su cene na plaži Lagonisi izazvale negodovanje kod našeg sunarodnika, on ističe da je posetio i pijace u okolini, pri čemu je posebno istakao povoljne cene na pijaci u mestu Nikiti. Na ovoj pijaci kilogram paradajza košta svega 1,5 evra, breskve su 1 evro po kilogramu, dok se trešnje mogu kupiti po ceni od 3,5 evra po kilogramu.

Ove informacije mogu biti od koristi svim posetiocima Sitonije koji žele da uživaju u svežem voću i povrću po pristupačnim cenama.

Ovo iskustvo jednog turiste ukazuje na različite aspekte letovanja u Grčkoj, te podstiče na razmišljanje o cenama i uslugama koje se pružaju na popularnim destinacijama poput Sitonije.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading