DOŽIVI G-DRIVE #TAKOMOĆNO KARTING ISKUSTVO: Čekamo te u Beogradu na trećoj trci karting šampionata!

Autor:

Vesti

31.05.2024

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

G-Drive – tvoje gorivo šampiona!

DOŽIVI G-DRIVE #TAKOMOĆNO KARTING ISKUSTVO: Čekamo te u Beogradu na trećoj trci karting šampionata!

Foto: Foto NIS

Treća trka Otvorenog prvenstva Srpskog sportskog karting saveza 2024. održaće se u nedelju, 2. juna.  Čeka nas nezaboravna adrenalinska avantura na stazi Autokomerc karting centra, uz podršku G-Drive premijum goriva NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica.

Ovo međunarodno takmičenje tokom šest takmičarskih vikenda, od aprila do septembra, okuplja više od 80 učesnika. Autokomerc karting centar staza raspolaže sa spektakularnih 13 krivina, što trećoj trci u ovogodišnjoj sezoni donosi novo uzbuđenje i atrakciju. Na ovoj stazi dužine 750 metara snage će odmeriti kako najmlađi takmičari u kategoriji Bambini, tako i oni najiskusniji u kategorijama Master i Tag. Na kraju nastupa i posebna kategorija – G-Drive kup.

G-Drive premijum gorivo proizvodi se prema najvišim tehnološkim standardima. G-Drive 100 sadrži aktivne komponente koje omogućavaju efikasniji rad motora, poboljšavaju njegove performanse i pozitivno se odražavaju na njegovu ispravnost i dugovečnost. G-Drive dizel gorivo doprinosi poboljšanoj startnosti motora. Pouzdan je i stabilan i u zimskim uslovima na izuzetno niskim temperaturama.

Najbolje u svakoj od kategorija očekuju G-Drive nagrade. Za pobednike na kraju šampionata spremna su najvrednija priznanja – besplatno G-Drive gorivo i set G-Drive proizvoda.

Takmičarski vikend otvoriće svečani defile od 10 časova, a takmičarski deo počinje od 13h. Pobednici 5. i 6. trke u sezoni biće proglašeni od 17 časova.

Naredni trkački vikend je 30. juna u Karting centru Jagodina, nakon čega dolaze trke u Kuli, kao i završetak takmičenja poslednjeg vikenda septembra tamo gde je sve i počelo – u Karting centru u Jagodini, uz proglašenje najboljih u generalnom plasmanu, u svakoj od kategorija. 

Ovog vikenda u Beogradu na stazi Autokomerc karting centra zajedno navijamo i uživamo u vrhunskom sportu.

G-Drive – tvoje gorivo šampiona!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading