BACILI PUNU KESU SMRZNUTOG MESA SA PROZORA: Polupala parkiran auto (FOTO)

Autor:

Vesti

18.05.2024

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako vlasnik vozila nije odmah primetio štetu, revnosni prolaznik je fotografisao oštećeno vozilo i podelio sliku na Fejsbuk grupi u nadi da će pronaći vlasnika.

BACILI PUNU KESU SMRZNUTOG MESA SA PROZORA: Polupala parkiran auto (FOTO)

Foto: Printscreen/Facebook

Čin nepropisnog odlaganja smeća sa visokih spratova zgrada nije samo neestetičan, već može da izazove i opasne posledice po okolinu. Na Novom Beogradu, tačnije u Bloku 45, zabeležen je incident koji je pokazao koliko ovakvo ponašanje može biti štetno.

Jedan stanar odlučio je da se reši kesom punom smrznutog mesa tako što ju je bacio sa terase. Nažalost, ova nepromišljena akcija rezultirala je razbijenom šoferkom na vozilu parkiranom ispred zgrade.

Iako vlasnik vozila nije odmah primetio štetu, revnosni prolaznik je fotografisao oštećeno vozilo i podelio sliku na Fejsbuk grupi u nadi da će pronaći vlasnika. Ova gest solidarnosti izazvao je reakciju korisnika, koji su izrazili zgroženost ovakvim postupkom.

- Neko je upravo bacio kesu punu zamrznutog mesa sa terase. Ako neko zna vlasnika automobila, neka ga obavesti - napisao je u opisu slike.


Jedan od komentara otkriva da problem nije izolovan slučaj - "Tako je žena sa nekog sprata tresla stoljnjak i mojoj drugarici je pored glave proleteo kuhinjski nož, onaj slavski, teški". Ovakvi primeri ilustruju ozbiljnost situacije i potrebu za rešavanjem ovakvih problema.

Ovaj incident je podsetnik da nepropisno odlaganje smeća sa visina može imati ozbiljne posledice po okolinu i ljude. Nije dovoljno samo osuditi ovakvo ponašanje, već je neophodno raditi na podizanju svesti o posledicama i podsticati odgovorno ponašanje kako bi se sačuvala bezbednost i čistoća okoline.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading