SNIMAK KOJI TERA SUZE NA OČI! Mladić objavio UŽASAVAJUĆI VIDEO: Pas okovan lancima sa bodljama jedva ide ulicom, a onda... PRIČA DOBILA EMOTIVAN EPILOG! (VIDEO)

Autor:

Vesti

09.05.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda ne možemo stići svuda, ali gde god budemo nagazili - ostaće trag, napisao je heroj koji je spasio psa.

SNIMAK KOJI TERA SUZE NA OČI! Mladić objavio UŽASAVAJUĆI VIDEO: Pas okovan lancima sa bodljama jedva ide ulicom, a onda... PRIČA DOBILA EMOTIVAN EPILOG! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Tik Tok/k_kao_koja

Neverovatan snimak kruži društvenim mrežama, a kada ga pogledate osetićete veliku tugu i empatiju prema psu koji je na snimku, a ono što je zastrašujuće jeste što pas oko vrata ima lanac sa bodljama.

Sumnja se da je pas prethodno mučen, jer jedva šeta ulicom. Momak iz Paraćina je pravi heroj.

 

 

Na društvenoj mreži Tik Tok osvanuo je snimak psa lutalice koji oko vrata ima lanac sa žicom i bodljama. Međutim, jedan humani momak oslobodio ga je tako što mu je skinuo omču oko vrata i na taj način pomogao psu da lakše diše, ali i da se kreće.

Snimak je objavio momak koji mu je pomogao.

Da su psi osećajni i zahvalni možemo videti na snimku na kome je pas posle ovog divnog gesta, momku pružio šapu u znak zahvalnosti.

PAS KOJI PLAČE

Ljudi često veruju da životinje ne mogu da imaju iste emocije kao mi. Međutim, često smo bili svedoci raznih situacija kada su kućni ljubimci pokazivali koliko im je stalo do vlasnika.

Snimak koji se pojavio na Instagramu dirnuo je i rasplakao mnoge ljude na mrežama. Sudeći po komentarima neki od njih nisu ni znali da je moguće da pas plače.

Suze u očima

Na snimku se vidi maleni, beli pas koji sedi na krevetu na zadnjim šapama i gleda u svoju vlasnicu sa očima punim suza.

- Nedavno sam dobila novi posao i sad kad sam spremna da krenem, moj pas zna da idem bez njega. Frenki, ne možeš samnom. Moram da idem na posao stvarno mi je žao – stoji u ispisu na ovom snimku.

 

 

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading