"DAO SAM JOJ SVE, PO CEO DAN SE IZLEŽAVA"! Srbina hoće da ostavi žena, jer je ĆUTLJIV! NEĆE DA VODI ABROVE, A NJOJ TO SMETA!

Autor:

Vesti

02.05.2024

23:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na štednju ništa se ne ostavlja jer se uvek sve potroši. Uvek je umorna, uvek nema snage, izležava se. Kad bi videli kad se kod nas u kuhinju uđe, rekli bi je li ovde bomba pala, ako ja ne pogubim živce da živim u svinjcu i počistim, kuhinja zna i po 7 dana da stoji prljava i zabacana da počnu bube da dolaze u sudoperu, jada se Srbin.

"DAO SAM JOJ SVE, PO CEO DAN SE IZLEŽAVA"! Srbina hoće da ostavi žena, jer je ĆUTLJIV! NEĆE DA VODI ABROVE, A NJOJ TO SMETA!

Foto: Shutterstock

Žena i ja samo u braku preko 11 godina, imamo 2 deteta, sina od 10 i cerku od 4 godine. Ja sam 40, a ona 32godine... Žena zeli razvod jer sam ćutljiv, to je jedini navedeni razlog, osuđuje me da se ne menjam po tom pitanju, da malo pricam i vodim, da ih nazovem. abrove o svakodnevnici, i da ona nema sa kim da prica, jada se jedan Srbin na Redditu i pita šta da radi.

- O svemu se dogovaramo uvek i sve ispada kako treba. Dopuštam sve da radi, ništa joj ne branim, prihvatam mnoge stvari (naravno ako nam životne okolnosti to dopuštaju), dao sam joj sve od života. Ja sam zaposlen i imam dobru platu, dok se ona vucara po poslovima koji kratko traju i posle padne na sindikat koji se mesečno stalno smanjuje i tako se to vrti u krug, 6 meseci radi, 6 ne radi - kaže i dodaje:

- Voli da troši pare u budale, stalno bi nekud išla, stalno bi nešto kupovala, moja plata ne dohvata baš sve te prohteve koje ona želi, uz to imamo dvoje dece kojima svakodnevno treba, ja u zadnjih 3-4 godine ne kupujem sebi ništa, da bih ostalo više da ima za porodicu, da bi imala deca, nosim garderobu staru skoro po deset godina jer ne želim na sebe da trošim, jer uvek mislim deci treba.

Ali, ako  ne trođi on, troši ona, navodi.

- Na štednju ništa se ne ostavlja jer se uvek sve potroši. Uvek je umorna, uvek nema snage, izležava se. Kad bi videli kad se kod nas u kuhinju uđe, rekli bi je li ovde bomba pala, ako ja ne pogubim živce da živim u svinjcu i počistim, kuhinja zna i po 7 dana da stoji prljava i zabacana da počnu bube da dolaze u sudoperu.

Ona je uvek umorna, kaže!

- Ja radim po 3 smene, imam težak (psihički) i zahtevan posao, stojim i jurim po celih 8 sati radnog vremena, dođem kući i ona je ta koja je umorna, a ja izvolim pa idem spremiti deci da imaju šta da jedu, idem vodim decu u park, igram se sa njima. Dok ona na sve to kad ja konačno sednem, kad uhvatim šansu za to, zna da kaže: "Ti nećeš da se igraš sa decom, nečeš da se družiš, u kuci sam ja uvek taj koji je negativac, kad ja vičem na decu kad nešto loše urade, ona na mene se izrovi zašto vičem i grli i mazi decu, i ispadene tata ne valja, tata viče..

- Opet kad njoj nešto ne valja stalno tera mene da ja vičem na decu i deca u u jednom periodu počela da se udaljavaju od mene.... Kaže nama sta sa mnom da priča, drugačiji smo, ona voli da razglaba Markove konake dok ja ne volim abrove, povučen sam bio ceo život i ćutljiv. Takav sam 40 godina. Tera me i kod psihijatra da idem. Zar sam ja bolestan bio ceo život??? Treba li meni to? Da li ja ovde grešim, jesam li ja ovde svetska budala? Kaže mi voli me, a stalno se zaljubljuje i simpatiše druge muškarce, a udata je za mene. Uvek preko svega prelazim, shvatam naš odnos porodičnim gde treba jedno drugo da poštujemo, volimo, čuvamo ova 2 deteta kao na dlanu... Ali, njoj ništa nije dovoljno, uvek oće još. Dokle više? - jada se ovaj čovek i pita druge za mišljenje uz molbu da mu ne pišu "bljuvotine". 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aco

03.05.2024 01:01

Trebao si da je na vreme "prevaspitaš"