RAZVALIO BANDERU i AKTIVIRAO VAZDUŠNE JASTUKE! Nikome nije jasno šta je bilo u glavi ovog srpskog vozača kad je uparkiravao auto! NEZABELEŽENO! (FOTO)

Autor:

Vesti

27.04.2024

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakav slučaj parkiranja je nezabeležen.

RAZVALIO BANDERU i AKTIVIRAO VAZDUŠNE JASTUKE! Nikome nije jasno šta je bilo u glavi ovog srpskog vozača kad je uparkiravao auto! NEZABELEŽENO! (FOTO)

Foto: www.facebook.com/Dejan Janićijević

Danas je u Čereviću, mestu kod Beočina, zabeležen toliko neobičan slučaj parkiranja, kojem je teško nadenuti samo "epitet" bahatog, već mu se mora pridodati i "sulud".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Naime, kako se vidi na slici objavljenoj na Instagram stranici 192, vozač je uspeo da uparkira svoj automobil između kuće i bandere, a koliko je ovaj prostor bio uzan i neprilagođen veličini vozila, dovoljno ilustruje podatak da je tom prilikom, ne samo oštetio baderu, već je aktivirao i vazdušni jastuk u svom autu.

Ljudi su mahom bili frapirani ovakvim potezom vozača, a bilo je tu i šaljivih kometara.

- Ne boji se pauka - napisao je jedan.

- Al ga je parkirao svaka mu cast - dodao je drugi.

- Ovo neki ne bi uspeli ni namerno - istakao je treći.

- Ja sam samo vozio i bandera se stvorila niotkuda.

Ovo je samo jedno u nizu bahatih parkiranja koje su u poslednje vreme zabeležei u Srbiji. Još je svima u pamćenju čovek koji  je zaustavio svoje vozilo nasred puta, u traci za skretanje levo, kako bi otišao "na brzinu" do prodavnice ili obavio neki posao. Ovakvo bahato parkiranje izazvalo je negativne komentare, a mnogi su izrazili ogorčenje i pozvali na trajno oduzimanje vozačke dozvole za ovakvo ponašanje.

Ono što je dodatno razbesnelo korisnike društvenih mreža jeste činjenica da je vozač, nakon zaustavljanja vozila nasred puta, pretrčao preko tri trake kako bi se vratio do svog vozila. Ovakvo rizično ponašanje ne samo da je ugrozilo njegov život, već i živote ostalih učesnika u saobraćaju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading