HITNO SE POVLAČI POPULARNA HRANA ZA PSE SA TRŽIŠTA! Sadrži bakteriju OPASNU PO ŽIVOT!

Autor:

Vesti

28.02.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obaveštenje se odnosi isključivo na taj proizvod s navedenim podacima.

HITNO SE POVLAČI POPULARNA HRANA ZA PSE SA TRŽIŠTA! Sadrži bakteriju OPASNU PO ŽIVOT!

Foto: shutterstock

Državni inspektorat obaveštava da se iz prodaje povlači proizvod za ishranu pasa Happy Dog fit & vital Puppy od 4 kg, sa LOT brojem: 250726P004429, čiji je rok upotrebe najoptimalniji do 26. jula 2025. godine, usled prisustva bakterija Salmonella spp.

Proizvod nije u skladu s Pravilnikom o sigurnosti hrane za životinje ("Narodne novine", broj 102/2016, 60/2020).

Proizvođač te hrane za pse je Interquell GmbH · D-86517 Wehringen, Nemačka, a dobavljač UNCONDITIONAL d.o.o., Radnička cesta 177, Zagreb.

Obaveštenje se odnosi isključivo na taj proizvod s navedenim podacima, javljaju hrvatski mediji.

Podsećamo, nedavno je objavljeno i da se sa tržišta povlači jedan od svojih popularnih Doritos proizvoda nakon što je otkriveno da sadrži neoznačeni sastojak koji bi mogao izazvati alergijske reakcije, izvestili su strani mediji.

Agencija za standarde hrane (FSA) saopštila je da Doritos povlači svoj ukus "kiselkastog sira" jer soja nije navedena na spisku sastojaka. Tortilje su greškom upakovane sa Doritos Chilli Heatwave, koji sadrži soju.

Obaveštenje o povlačenju se odnosi na Doritos kiselkasti sir od 180 g koji se prodaje u Tesco-u i na pakovanje od pet kesica Doritos kiselkastog sira od 30 g iz Poundland-a, nije poznato da li će povlačenje uticati i na naše tržište.

Takođe, nedavno je objavljeno i da se povlači 3 serije popularnog leka.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading