PRETIO DA ĆE UBITI DECU I JOŠ DVA NASTAVNIKA! Sud pokrenuo pripremni postupak protiv učenika iz Subotice!

Autor:

Vesti

24.01.2024

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Molnar je istakao da će dalji tok procesa zavisiti od rezultata postupka, a javnost je isključena iz ovog postupka zbog toga što je reč o maloletnom licu.

PRETIO DA ĆE UBITI DECU I JOŠ DVA NASTAVNIKA! Sud pokrenuo pripremni postupak protiv učenika iz Subotice!

Foto: Google Maps

Protiv učenika Osnovne škole "Sečenji Ištvan" iz Subotice pokrenut je pripremni postupak zbog sumnje da je ugrozio sigurnost učenika i nastavnika škole.

Predsednik Višeg suda u Subotici Ferenc Molnar, potvrdio je za RTS da je zakazano ročište u ovom slučaju. On je istakao da će dalji tok procesa zavisiti od rezultata postupka, a javnost je isključena iz ovog postupka zbog toga što je reč o maloletnom licu, u skladu sa članom 75 Zakona o maloletnim učiniocima krivičnih dela i krivičnopravnoj zaštiti maloletnih lica.


Nedavno je ispred osnovne škole "Sečenji Ištvan" održan protest subotičkih roditelja, koji su zahtevali od direktorke škole da preduzme mere kako bi zaštitila njihovu decu od učenika koji je navodno pretio da će ubiti svoje vršnjake i dva nastavnika. Ova situacija izazvala je zabrinutost među roditeljima, te su odlučili da se okupe i izraze svoje zahteve.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Subotici, podneta je krivična prijava protiv učenika osmog razreda ove osnovne škole zbog ugrožavanja sigurnosti. Dalji tok događaja zavisiće od rezultata postupka, a nadležni organi će pažljivo razmotriti sve relevantne činjenice pre donošenja konačne odluke.

Ova situacija je izazvala veliku pažnju javnosti, a nadležni organi preduzimaju sve neophodne korake kako bi zaštitili bezbednost svih učenika i osoblja škole "Sečenji Ištvan" u Subotici.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading