NOVO UPOZORENJE RHMZ! Nevreme stiže u ove delove zemlje!

Autor:

Vesti

16.08.2023

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

RHMZ je več i najavio intenzivnije pljuskove sa grmljavinom i većom količinom padavina od 15 do 30 litara za kratak vremenskih period u Banatu, Podunavskom okrugu, Braničevskom i Borskom okrugu..

NOVO UPOZORENJE RHMZ! Nevreme stiže u ove delove zemlje!

Foto: Tanjug/Zoran Žestić, Shutterstock

RHMZ je izdao novo upozorenje na nevreme u Srbiji, a tokom narednih sat vremena na udaru nevremena biće područja Podunavlja, Pomoravlja, Banata, ali i Beograd.

- U naredna dva sata u Podunavlju, Pomoravlju, kao i u Banatu i na teritoriji Beograda lokalni pljuskovi sa grmljavinom - najavio je RHMZ.

Podsetimo, RHMZ je več i najavio intenzivnije pljuskove sa grmljavinom i većom količinom padavina od 15 do 30 litara za kratak vremenskih period u Banatu, Podunavskom okrugu, Braničevskom i Borskom okrugu.

Ove nepogode pratiće slab i umeren vetar, u planinskim predelima istočne Srbije povremeno i jak, istočni i severoistočni vetar. Prema satelitskim snimcima koje objavljuje sajt "vremeradar" kiša trenutno pada u okolini Beograda, Kragujevca, kao i kod Subotice.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading