Banca Intesa Mobi - najbolja mBanking aplikacija u 2022. godini

Autor:

Vesti

30.01.2023

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

eCommerce Asocijacija Srbije dodelila nagrade najuspešnijim kompanijama u oblasti e-trgovine u Srbiji.

Banca Intesa Mobi - najbolja mBanking aplikacija u 2022. godini

Foto: Banka intesa

Banca Intesa, članica Intesa Sanpaolo grupe, nagrađena je priznanjem za najbolju mBanking aplikaciju u 2022. godini na Hot Spot eCommerce Awards konkursu u organizaciji eCommerce Asocijacije Srbije.

Žiri sastavljen od uglednih stručnjaka i profesionalaca iz oblasti pužanja medijskih i tehnoloških usluga, digitalnog marketinga, kao i predstavnika javnih i obrazovnih institucija, uz podršku glasova javnosti, dodelio je 22 nagrade u dve kategorije kompanijama koje su u toku 2022. godine pružile najveći doprinos razvoju e-commerce ekosistema u Srbiji.

Banca Intesa Mobi aplikacija proglašena je najboljom u eComm Excellence kategoriji za dostignuća koja su posebno doprinela podizanju industrije na viši nivo.

- Veoma sam ponosan na priznanje eCommerce Asocijacije Srbije koje vidim kao značajnu potvrdu naše snažne posvećenosti kontinuiranom radu na unapređenju i razvoju savremenih digitalnih rešenja koja klijentima olakšavaju obavljanje finansijskih transakcija. Zahvaljujući ovakvom pristupu Banca Intesa danas ima preko 520.000 potpuno digitalizovanih korisnika, a čak 94% plaćanja obavi se upravo na digitalnim kanalima. Posebno mi je zadovoljstvo što je, ne samo stručni žiri, već i opšta javnost preopoznala ovo dostignuće i našu Banku kao značajnog činioca u razvoju digitalnog poslovanja i podršci ukupnom ekonomskom osnaživanju naše zemlje - izjavio je Darko Popović, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa.

Zahvaljujući nizu inovativnih funkcionalnosti i personalizovanom pristupu u upravljanju finansijama, Banca Intesa Mobi aplikacija korisnicima pruža kompletno iskustvo uz mogućnost brzog i jednostavnog obavljanja transakcija, što potkrepljuje i podatak iz nezavisne studije koju je PWC sproveo među svim bankama na tržištu, a koji pokazuje da klijenti Banca Intesa obave čak 49% svih digitalnih transakcija u Srbiji.

Osim širokog spektra mogućnosti za raspolaganje finansijskim sredstvima, poput onlajn realizacije keš kredita i dozvoljenog prekoračenja računa, podizanja novca s bankomata bez kartice uz opciju #withCash i kreiranja virtuelnih kartica za bezbednu internet kupovinu, klijentima su u okviru nje na raspolaganju i opcije za obavljanje deviznih plaćanja, kao i plaćanja samo na osnovu broja telefona primaoca, ali i proveru PIN-a platne kartice. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading