SRBIN SE ZAKLEO DA ĆE SRUŠITI BOLNICU JER MU JE OTAC UMRO: Mrzeo je lekare i ostale medicinare, hteo da se sveti, a onda mu se desila SUDBINA (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.11.2022

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin kaže da je sazreo i da se nešto u njemu promenilo

SRBIN SE ZAKLEO DA ĆE SRUŠITI BOLNICU JER MU JE OTAC UMRO: Mrzeo je lekare i ostale medicinare, hteo da se sveti, a onda mu se desila SUDBINA (VIDEO)

Foto: TIKTOK/ASCERICM / SCREENSHOT

Srbin koji je mrzeo lekare, pa postao jedan od njih

Sin čoveka koji je pre 13 godina u Srbiji preminuo od svinjskog gripa oglasio se na TikToku i sa javnosti podelio neobičnu priču.

Naime, prema sopstvenom priznanju on je nakon očeve smrti toliko zamrzeo medicinu, bolnice i doktore da se zakleo da će jednog dana postati toliko bogat te da će se potruditi da sruši bolnicu u kojoj je preminuo njegov otac.

Kada je upisivao srednju školu govorio je sebi: sve sem medicinske škole. Međutim, kako kaže, od kada je sazreo sve se promenilo i sada mu se bliži specijalizacija, a od pratilaca je zatražio da pogode o kojoj grani medicine je reč.

 

@ascericm

Imate dva pokušaja da pogodite u komentarimaa!! ☺️

♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

 

Na svom profilu još nije obelodanio ko je pogodio a ljudi i dalje u brojnim komentarima nagađaju da li je reč o infektologiji, hirurgiji, endokrinologiji, patologiji...

Svinjski grip odneo pola miliona života

Svinjski grip je prvi put identifikovan u Sjedinjenim Američkim Državama, ali se brzo proširio na ceo svet. Za razliku od ptičijeg, svinjski grip je bio zarazniji i odneo je više od pola miliona ljudi. 

Svinjski grip je prvu žrtvu u Srbiji odneo 21. oktobra 2009. godine, a do kraja epidemije potvrđena je smrt 137 osoba.

- A H1N1 je najviše pogađao relativno mlade ljude, a posebno trudnice i porodilje - objasnio je profesor imunologije sa Medicinskog fakulteta u Beogradu Dušan Popadić.

Svetska zdravstvena organizacija je u avgustu 2011. godine proglasila kraj pandemije gripa A H1N1 uz konstataciju da su se posledice virusa pokazale blažim nego što se strahovalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading