ŠTA JE OVO U ŠARANU?! Žena tvrdi da je pronašla CRVE U RIBI - iz BEOGRADSKE RIBARNICE tvrde drugačije! (FOTO)

Autor:

Vesti

07.10.2024

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđanka tvrdi da je pronašla crve u šaranu koji je kupila u ribarnici na Banovom brdu.

ŠTA JE OVO U ŠARANU?! Žena tvrdi da je pronašla CRVE U RIBI - iz BEOGRADSKE RIBARNICE tvrde drugačije! (FOTO)

Foto: Shutterstock, Printskrin

Neretko na društvenim mrežama možemo videti nezadovoljne kupce, koji objavljuju brojne neprijatne stvari koje pronalaze u hrani.

Ipak, ova slika šokirala je mnoge i naterala sve nas da se ozbiljno zamislimo gde kupujemo hranu. Naime, Beograđanka je podelila fotografiju ribe koju je kupila u jednoj ribarnici, tvrdeći da je u istoj pronašla crve. 

- Juče kupljen pohovani šaran u ribarnici Tropik na Banovom brdu i u šaranu nađeni crvi, doduše mrtvi. Evo slike da ljudi znaju. Nije prvi put, već se dešavalo sa oslićem da im je riba sa crvima - napisala je mušterija uz savet da ljud vode računa šta nabavljaju. 

Republika

Foto: Društvene mreže

Šta vi mislite?

Ovim povodom naša redakcija pozvala je pomenutu ribarnicu, gde nam je radnica rekla sledeće:

- To nije tačno, to su tetive koje se nalaze u repnom delu šarana i to svi koji poznaju ribu, zanju da je to tako. Kakvi crvi, taman posla - kazala je radnica i dodala:

- Drugo, šaran se peče na 200 stepeni, pa zar mislite da bi i mrtvi crvi pri toj temperaturi mogli da se vide?!

Ovim povodom poslali smo pitanja i vlasniku ribarnice, na zvaničan mejl, ali nam do zaključivanja teksta nije odgovorio.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se u nekim proizvodima pronalaze crvi, insekti, pa je tako naš portal pisao o bubi koju su mušterije pronalazile u hamburgeru Mekdonaldsa.

Naručili smo hranu iz Mekdonaldsa da se povratimo u život. Međutim kada je stigla hrana iz njega je ispala ogromna, dlakava, odvratna buba. Iskreno, osećam se tako zgroženo - kazala je svojevremeno žena koja je doživela ovu neprijatnu situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading