DOSTAVLJAČ WOLTA POKOSIO ŽENU NA PEŠAČKOM PRELAZU! Serija divlje vožnje se nastavlja! Oni neće stati dok nekoga ne ubiju!

Autor:

Vesti

02.10.2024

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dostavljač Wolta oborio ženu u centru Beogarda.

DOSTAVLJAČ WOLTA POKOSIO ŽENU NA PEŠAČKOM PRELAZU! Serija divlje vožnje se nastavlja! Oni neće stati dok nekoga ne ubiju!

Foto: Printscreen/Instagram/dnevnadozabeograda

Ne prođe gotovo ni dan da se neko ne požali ili ne susretne sa bahatom vožnjom dostavljača Wolta, te da ne pomisli da je pukom srećom izvukao živu glavu. 

Upravo jedna takva situacija dogodila se i danas, u centu Beograda, u blizini Terazijskog tunela, kada je dostavljač Wolta bicikom pokosio ženu na pešakom prelazu, prolazeći pritom kroz crveno svetlo na semaforu.

- Iz Terazijskog tunela policija  ne dozvoljava da se skrene desno ka Skupštini. Eko ide Svetogorskom, gde je Wolt na biciklu, kroz crveno pokupio gospođu na pešačkom prelazu. Peticija da se dostavljači ukinu jer prave mnogo problema zbog umora kao i nepoštovanja propisa i drugih učesnika u saobraćaju. Opasnost su i za decu na trotoarima, majke sa decom u pešačkim zonama - naveli su na Instagram stranici Dnevna doza Beograda. 

Na pitanja koja smo ovim povodom poslali Woltu, odgovore do zaključenja teksta nismo dobili.

Ipka, treba napomenuti da ovo nažalost nije jedinstven slučaj, te da se nesreće koje izazivaju kurirski dostavljači dešavaju svakodnevno, a o čemu je Republika pisala u više navarata.

Podsetimo, jedan od poslednjih slučajeva bio je kada je dostavljač Wolta takođe pokosio ženu na pešakom prelazu, koja je na ulici ležana  oblivena krvlju, a o čemu je Republika pisala.

- Naime, u utorak veče se na uglu Svetogorske i Vlajkovićeve ulice, u centru grada, odigrala prava drama, kada je dostavljač Volta biciklom pokosio ženu dok je prelazila pešački prelaz. Žena je, kako se navodi, ležala oblivena krvlju, a ubrzo je stigla i ekipa Hitne pomoći, koja je konstatovala teže telesne povrede, nakon čega je prevezena u bolnicu. Saobraćajku je izazvao radnik Volta na biciklu. Poštujem sve ljude koji na pošten način zarađuju, ali oni moraju da znaju za neki red. Ne možeš da voziš po pešačkoj stazi i očekuješ da pešaci budu 100 odsto prisutni. Zalažem se za staze za bicikliste, jer ne možete na trotoar!Ne možete - pisala je Republika.

Pored ovih, zaista strašnih saobraćajnih prekršaja, podsetimo, dostavljači Wolta poznati su javnosti po tome i što su krali stvari od kupaca, pa je tako u javnosti zabeležen i slučaj kada je dostavljač Wolta korisnku odneo patike koje su stajale ispred stana (više o tome pročitajte u tekstu OVDE).

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading