DELOVI BEOGRADA DANAS NEĆE IMATI STRUJU! Pogledajte detaljan spisak ulica, možda ste na njemu!

Autor:

Vesti

29.09.2024

06:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripremite se na višečasovni prekid snabdevanja električnom energijom!

DELOVI BEOGRADA DANAS NEĆE IMATI STRUJU! Pogledajte detaljan spisak ulica, možda ste na njemu!

Foto: Shuterstock

Danas, 29. septembra 2024. godine, stanovnici Beograda suočiće se sa planiranim isključenjima struje u nekoliko delova grada.

U Novom Beogradu, ulica Tošin Bunar broj 268 biće bez struje u periodu od 10:00 do 13:00 časova. Takođe, veći deo Obrenovca, uključujući naselja Belo Polje i Obrenovac, ostaće bez struje između 09:00 i 15:00 časova. Ulice pogođene isključenjem uključuju Belopoljsku, Bošković Kraj, Grobljansku, Kružni Put, Kuzmanovića Vinograd, Selenića Kraj, Tamnavsku i Valjević Sokak. Ove ulice će biti bez struje tokom trajanja radova na elektrodistributivnoj mreži, a precizne adrese uključuju brojeve od 14 do 18, 24 do 74A, i dodatne adrese u ovim ulicama.

Važno je napomenuti da danas nema najavljenih isključenja vode u Beogradu, prema poslednjim informacijama dostupnim na zvaničnim sajtovima. Građani koji su ranije bili informisani o mogućim prekidima snabdevanja vodom u opštinama poput Surčina, Lazarevca ili Barajeva sada mogu biti mirni, jer za danas nisu planirani radovi na vodovodnoj mreži​.

Kako biste bili sigurni da niste pogođeni ovim isključenjima, preporučuje se da proverite najnovije obaveštenje od strane nadležnih službi ili pratite ažuriranja na zvaničnim sajtovima. Radovi na elektrodistributivnoj mreži deo su redovnog održavanja i poboljšanja infrastrukture, što bi trebalo da osigura stabilnije snabdevanje u budućnosti.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading