NAJNOVIJE IZMENE NA LINIJAMA GRADSKOG PREVOZA! Zbog radova nova ruta za vozila GSP-a, OTVORENO I PRIVREMENO STAJALIŠTE

Autor:

Vesti

18.09.2024

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do 16. oktobra vozila na ovim linijama idu novom putanjom

NAJNOVIJE IZMENE NA LINIJAMA GRADSKOG PREVOZA! Zbog radova nova ruta za vozila GSP-a, OTVORENO I PRIVREMENO STAJALIŠTE

Foto: ST/Vladimir Lukić

Tokom izvođenja radova na izgradnji dela sekundarne mreže fekalne kanalizacije u Ulici Dragoslava Srejovića u Beogradu od danas do 16. oktobra doći će do izmena u radu linija javnog prevoza, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Kako se navodi na sajtu Beoinfo, radovi će biti izvođeni na kolovozu Ulice Dragoslava Srejovića, na delu od zone kućnog broja 2, sledećih 220 metara u smeru ka Bogosloviji.  

Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranja predmetne deonice za saobraćaj, pri čemu će doći do promene u radu linija javnog prevoza.

Republika

Foto: OFK Beograd

Privremeno stajalište kod Omladinskog stadiona

Linije 27E i E6 će se kretati u oba smera sledećom trasom: Dragoslava Srejovića- kružni tok kod Bogoslovije-Mije Kovačevića-Bulevar despota Stefana i dalje redovnim trasama.

Uspostavlja se privremeno stajalište "Omladinski stadion 1", u smeru ka gradu, za linije u Ulici Mije Kovačveića.

Ako krećete van zemlje, ovo treba da znate


Prema informacijama Uprave granične policije od 5.15 časova, teretna vozila čekaju pet sati na izlazu iz Srbije na graničnim prelazima Batrovci i Šid, prenosi AMSS.

Na putničkim terminalima srpskih graničnih prelaza nema dužih zadržavanja, osim na prelazu Preševo gde se za ulaz u Srbiju čeka 20 minuta.

Na ostalim teretnim terminalima čeka se četiri sata na izlaz iz Srbije na prelazima Horgoš i Kelebija, tri sata je zadržavanje kamiona na prelazima Bogojevo i Sremska Rača dok se na prelazima Gradina i Bezdan, čeka 120 minuta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading