IZMENJEN REŽIM SAOBRAĆAJA NA AUTO-PUTU! Radovi od Surčinske petlje!

Autor:

Vesti

17.09.2024

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz "Puteva Srbije" stigao je apel učesnicima u saobraćaju da poštuju signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

IZMENJEN REŽIM SAOBRAĆAJA NA AUTO-PUTU! Radovi od Surčinske petlje!

Foto: Printscreen

Iz "Puteva Srbije" stiglo je obaveštenje o radovima koji se trenutno odvijaju na auto-putu između petlje Surčin jug i petlje Preljina. Saobraćaj će se do 19. septembra u smeru ka Beogradu odvijati samo jednom trakom tokom svetlog dela dana.

U zavisnosti od dinamike radova, vozačima će biti na raspolaganju ili vozna ili preticajna traka, dok će se saobraćaj odvijati slobodnom trakom. Radovi obuhvataju redovan pregled portala za saobraćajnu signalizaciju i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.


Iz "Puteva Srbije" stigao je apel učesnicima u saobraćaju da poštuju signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Ovo je posebno važno u periodu kada se odvijaju radovi na auto-putu, kako bi se obezbedila bezbednost svih učesnika u saobraćaju. Prilagođavanje brzine kretanja uslovima na putu može značajno smanjiti rizik od saobraćajnih nezgoda i doprineti efikasnijem odvijanju saobraćaja.


Iz "Puteva Srbije" ističu da se očekuje da radovi na auto-putu između petlje Surčin jug i petlje Preljina budu završeni do 19. septembra. Do tada, vozači se mole za strpljenje i razumevanje, te da poštuju privremenu signalizaciju koja će biti postavljena kako bi se olakšalo odvijanje saobraćaja u uslovima radova.

Ovo su važne informacije za sve učesnike u saobraćaju koji koriste pomenuti deo auto-puta. Pridržavanje saobraćajnih pravila i poštovanje privremene signalizacije su ključni za bezbedno i efikasno putovanje.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading