Sutra završetak druge i početak treće faze radova kod petlje Aerodrom–petlje Beograd

Autor:

Vesti

08.09.2024

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se dogodilo nakon žestoke svađe.

Sutra završetak druge i početak treće faze radova kod petlje Aerodrom–petlje Beograd

Foto: Tanjug/Slobodan Miljević

Druga faza radova na rehabilitaciji kolovoza na deonici državnog puta I M reda M 11, petlja Aerodrom – petlja Beograd biće završena sutra i saobraćaj će biti normalizovan u 10 časova, saopšteno je iz Puteva Srbije.
 

Sa završetkom druge, u isto vreme počeće treća faza koja će trajati do 12. septembra, kada bi u prepodnevnim časovima trebalo očekivati da se saobraćaj normalizuje.

 

Tokom izvođenja treće faze radova, za saobraćaj će biti zatvoreno uključenje iz smera Aerodroma ka Beogradu - centar, dok će ostale rampe petlje funkcionisati u redovnom režimu saobraćaja

 

U toku treće faze saobraćaj će se odvijati tako što će se vozila iz smera Aerodrom ka Beogradu - centar preusmeravati ka petlji Beograd gde će se okretati-koristiće isključenje ka Čačku, a potom za Beograd – centar- i vraćati se nazad ka Beogradu – centar.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading