GUŽVE NA BEOGRADSKIM ULICAMA OD SABAJLE! Ove delove grada obavezno zaobiđite, kolone i kolaps u najavi! (FOTO)

Autor:

Vesti

13.09.2024

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počeo jutarnji špic!

GUŽVE NA BEOGRADSKIM ULICAMA OD SABAJLE! Ove delove grada obavezno zaobiđite, kolone i kolaps u najavi! (FOTO)

Foto: naxi kamere/printscreen

Dok se polako formiraju kolone na beogradskim ulicama, vozači se suočavaju sa gužvom na nekim od ključnih saobraćajnica. Na auto-putu kod isključenja za Konjarnik, u smeru ka Beogradu, primećena je gužva, dok je traka u smeru ka Nišu u potpunosti prohodna. Slična situacija je i na Plavom mostu, gde su takođe formirane kolone, dok je Brankov most prohodan.

  • Gužva na Gazeli i Pančevačkom putu


Jutarnji špic doneo je gužvu na Gazeli, dok su kolone takođe formirane na Pančevačkom putu. Vozačima se savetuje da budu strpljivi i da, ukoliko je moguće, potraže alternativne puteve kako bi izbegli zastoje.
  • Pojačan intenzitet saobraćaja na Trgu Nikole Pašića i Bulevaru Kralja Aleksandra


Trg Nikole Pašića i Bulevar Kralja Aleksandra beleže pojačan intenzitet saobraćaja, što dodatno doprinosi usporenju kretanja vozila. Vozačima se preporučuje da budu oprezni i da prilagode brzinu kretanja situaciji na putu.
  • Krcata Takovska ulica i potreba za alternativnim putevima


Kao i svako jutro, Takovska ulica je krcata vozilima, te se vozačima savetuje da potraže alternativne puteve kako bi izbegli zastoje i smanjili vreme provedeno u saobraćaju.

Uz sve ovo, važno je da vozači ostanu oprezni i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu kako bi osigurali sigurnost sebi i ostalim učesnicima u saobraćaju.

Iz AMSS-a ukazuju da jak pljusak smanjuje vidljivost i da je prolaz kroz udubljenja ili ulegnuća na putu popunjena vodom neprijatan i opasan zbog neočekivane promene pravca, ali i narušene stabilnosti vozila.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading