ŽENA NA TERAZIJAMA PRETI SKOKOM SA ČETVRTOG SPRATA! Horor u centru Beograda, prolaznici prestravljeni

Autor:

Vesti

12.09.2024

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u ulici Kralja Milana

ŽENA NA TERAZIJAMA PRETI SKOKOM SA ČETVRTOG SPRATA! Horor u centru Beograda, prolaznici prestravljeni

Foto: ST/Vladimir Lukić

Veliki broj prolaznika na Terazijama priusustvovao je životnoj drami nepoznate žene koja je uplakana izašla na sims prizora na 4. spratu zgrade u Ulici Kralja Milana, prenosi Informer.

Prizor strave i užasa naterao je mnoge da odmah pozovu nadležne, tako da su se uskoro na mestu incidenta pojavali pripadnici Komunalne milicije Beli, kao i ekipe policije i Hitne pomoći.

Na svu sreću, uplakana žena je prihvatila sugestiju osobe koja je, iz susedne zgrade ali skoro na istom nivou, preko otvorenog prozora pokušala da je uteši.

Reči utehe su urodile plodom i nesrećna žena je pristala da siđe s prozora i uđe u zgradu.

Za sada, motiv ovog incidenta nije poznat, a ekipa hitne pomoći popela se u zgradu kako bi nesrećnoj ženi ukazala pomoć.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading