KRENUO NA POSAO, UŠAO U AUTOMOBIL, A ONDA MU SE DRVO STROVALILO NA GLAVU! Nezgoda se desila na parkingu u Železniku

Autor:

Vesti

08.09.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Automobil potpuno uništen

KRENUO NA POSAO, UŠAO U AUTOMOBIL, A ONDA MU SE DRVO STROVALILO NA GLAVU! Nezgoda se desila na parkingu u Železniku

Foto: Republika

Na parkingu u Železniku jutros je došlo do nezgode kada je na automobil palo drvo. Celo stablo iz čista mira se srušilo na vozilo.

 

 

Kako se vidi na fotografiji objavljenoj na Instagram stranici moj_beo_grad, stablo je palo na automobil marke "sitroen" u Ulici Darinke Radović.

"Čovek krenuo sa parkinga i palo mu drvo. Srećom dečko koji je vozio nije povređen", stoji u opisu.

- Što se meni ovo ne desi, da kupim nov auto od odštete

- Ma nije trulo to izdrzace...a da su dosli da poseku digla bi se i kuka i motika da sprece to...e pa sad platite komsiji stetu jbg

- Pa je l' on slep ne vidi da je drvo trulo bilo

Samo su neki od komentara koji su se ređali ispod ove objave.

Kakva je procedura prilikom seče stabala?

Ukoliko želite da se stablo, koje se nalazi na javnoj zelenoj površini, iz opravdanih razloga poseče, u pismenoj formi obrazložite Vaš zahtev i predajte ga Sekretarijatu za komunalne i stambene poslove grada Beograda, Ulica Kraljice Marije br.1. Zahtev se prosleđuje na razmatranje nadležnoj Komisiji Sekretarijata za komunalno stambene poslove grada Beograda. Na osnovu stručnog mišljenja, tj. zapisnika Komisije, Sekretarijat izdaje Rešenje za seču ili intervenciju na stablima.

Ako se stablo nalazi na javnoj zelenoj površini koja je u okviru Redovnog Programa održavanja, navedene radove će po dobijenom rešenju, izvršiti JKP ”Zelenilo-Beograd”, Beograd u vreme mirovanja vegetacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading