RAKOVICA U MRAKU ZBOG UDARA GROMA! TEKU REKE BEOGRADSKIM ULICAMA: Nevreme u prestonici već napravilo kolaps (FOTO)

Autor:

Vesti

07.09.2024

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grmljavina u pljusak probudili su Beograđane!

RAKOVICA U MRAKU ZBOG UDARA GROMA! TEKU REKE BEOGRADSKIM ULICAMA: Nevreme u prestonici već napravilo kolaps (FOTO)

Foto: naxi kamere/printscreen

Jutros je Beograd zadesilo olujno nevreme, kako je i najavljeno prema prognozi Republičkog hidrometeorološko zavoda (RHMZ).

Veliki deo Rakovice jutros je ostao bez struje zbog udara groma, a pojedine beogradske ulice su potpuno potopljene zbog velikog pljuska.

Republika

Foto: naxi kamere/printscreen

Pančevački most

Bulevarom patrijarha Pavla teče prava bujica, dok se saobraćaj u ostalim delovima grada odvija relativno dobro.

Mokri kolovoz može izazvati pometnju u saobraćaju, naročito što ovakvo osveženje prestoncia nije videla već duže vreme.

Republika

Foto: naxi kamere/printscreen

Takovska

U Srbiji će danas biti promenljivo sa dužim sunčanim intervalima, pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom biće lokalnog karaktera a najviša dnevna temperatura iznosiće do 32 stepena.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), duvaće slab i umeren istočni i jugoistočni, u košavskom povremeno i jak vetar.

Najniža temperatura iznosiće od 15 do 21, a najviša dnevna od 28 do 32 stepena. I u Beogradu promenljivo sa dužim sunčanim intervalima, u pojedinim delovima grada posle podne moguća je pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Duvaće slab i umeren jugoistočni vetar.

Najniža temperatura u glavnom gradu biće oko 21, najviša dnevna oko 31 stepen. Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 14. septembra, u nedelju će biti pretežno sunčano, sledeće sedmice promenljivo i nestabilno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

U nedelju i ponedeljak u Vojvodini, Podunavlju i Pomoravlju duvaće umeren i jak, na jugu Banata i olujni jugoistočni vetar, košava.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading