ŠOK TVRDNJA ISTORIČARA ŠARIĆA: Tompson je Srbin! Imam dokaze kada su se pokatoličili! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

07.09.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

ŠOK TVRDNJA ISTORIČARA ŠARIĆA: Tompson je Srbin! Imam dokaze kada su se pokatoličili! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski telegraf u izdanju za subotu, 7. septembar donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

  • ŠOK TVRDNJA ISTORIČARA ŠARIĆA: Tompson je Srbin! Imam dokaze kada su se pokatoličili

Hrvatski pevač Marko Perković Tompson, poznat po svojoj otvorenoj mržnji prema Srbima i svemu što ima veze s našim narodom, u stvari je srpskog porekla. To je potvrdio i hrvatski istoričar i teolog Goran Šarić gostujući na jednoj televiziji.

  • PREDSEDNIK NASTAVIO POSETU ZAPADNOJ SRBIJI: Vučić sa narodom od jutra do mraka

Predsednik Aleksandar Vučić i juče je obišao veći broj mesta u zapadnoj Srbiji, gde je već nekoliko dana i biće sve do ponedeljka, a za danas je najavio važne razgovore o litijumu. Između ostalog, kako je rekao, i s protivnicima iskopavanja.

 

  • DANAS SAHRANA U ČAČKU: Bora pred smrt molio sina da mu oprosti

Borisav Bora Đorđević, frontmen rok grupe Riblja čorba, preminuo je u 72. godini, što je izazvalo tugu i šok širom regiona. Bora Čorba, kako su ga svi znali, bio je hospitalizovan u KBC Ljubljana zbog hronične opstruktivne bolesti pluća, s kojom se dugo borio. Kako smo sada saznali, roker je neposredno pre nego što je saznao da se razboleo imao veću svađu sa sinom Borisom, a sve zbog toga što nije hteo da ostavi piće, pa su se oko toga raspravljali.

  • POČINJE ELITA 8: Od večeras spektakl nad spektaklima

Svečani početak rijalitija "Elite 8" zakazan je za večeras 7. septembar u 21 čas. Prvi učesnici već su od juče počeli da pristižu ispred vile koja će, kao i svake godine, služiti kao karantin pre ulaska u Belu kuću. Više desetina učesnika nove sezone stiglo je s punim džakovima stvari, spremni da započnu učešće u popularnom rijalitiju, a među njima su se odmah istakli stari-novi učesnici poput Mike Vasić, koja se operisala, pa je sada Ana Nikolić i koja ulazi s dečkom, ali pobedu u privlačenju pažnje je ipak odnela Sara Savka, koja je došla u alkoholisanom stanju i bauljala pred foto-reporterima. 

Republika

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 7. septembar

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading