PET LINIJA GRADSKOG PREVOZA MENJA DANAS TRASU! Sve se zatvara oko Kalemegdana - ovo je razlog!

Autor:

Vesti

01.09.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro se informišite o alternativnim pravcima!

PET LINIJA GRADSKOG PREVOZA MENJA DANAS TRASU! Sve se zatvara oko Kalemegdana - ovo je razlog!

Foto: Wikimedia/IIAleksandarII

Danas, od 7 do 15 sati, Beograd će biti domaćin manifestacije "Beogradski Gran pri – kružna trka oko Kalemegdana".

Ova trka će dovesti do značajnih promena u radu linija javnog prevoza, a sam događaj će se odvijati na zanimljivoj trasi koja će privući pažnju ljubitelja automobilizma i šire javnosti.


Tokom trajanja manifestacije, delovi grada će biti zatvoreni za saobraćaj kako bi se omogućila nesmetana vožnja takmičara. Konkretno, tramvajski saobraćaj biće onemogućen na delu od zone raskrsnice ulica Karađorđeva i Crnogorska do zone raskrsnice ulica Cara Dušana i Pjarona de Mondezira. Ovo će uticati na režim vožnje vozila javnog prevoza, te će putnici morati da se prilagode privremenim promenama.

Vozila javnog prevoza će biti primorana da koriste alternativne rute kako bi putnici i dalje mogli da se prevoze na željene destinacije. Ove promene će zahtevati dodatnu koordinaciju i pažnju kako bi se izbegle nepredviđene gužve i neprijatnosti za putnike.

Održavanje trke oko Kalemegdana će imati značajan uticaj na gradski život. Očekuje se veće interesovanje građana i posetilaca, kao i povećan broj turista koji će doći da isprate ovaj uzbudljivi događaj. Takođe, sama trka će pružiti priliku da se Beograd predstavi u atraktivnom svetlu, pokazujući svoju sposobnost da organizuje velike sportske manifestacije.

Beogradski Gran pri – kružna trka oko Kalemegdana će bez sumnje privući pažnju ljubitelja automobilizma i šire javnosti. Saobraćajne promene će zahtevati od građana da se prilagode novonastaloj situaciji, ali će istovremeno omogućiti da se grad pokaže u najboljem svetlu i da se stvori uzbudljiva atmosfera koja će obogatiti gradski život.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading