BRATA SE NE ODRIČEM, ALI POŠTUJEM RAD DRŽAVNIH ORGANA! Predsednik opštine Topola podneo neopozivu ostavku!

Autor:

Vesti

30.07.2024

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svestan sam da u ovom trenutku je moj ostanak na funkciji predsednika opštine neodrživ dok se vodi istraga protiv mog brata.

BRATA SE NE ODRIČEM, ALI POŠTUJEM RAD DRŽAVNIH ORGANA! Predsednik opštine Topola podneo neopozivu ostavku!

Foto: youtube/TV Jasenica

Predsednik opštine Topola Vladimir Radojković podneo je danas neopozivu ostavku na tu funkciju  iz moralnih razloga zbog hapšenja i policijske istrage koja se vodi protiv njegovog rođenog brata.

Naime, Vladimir je na konferenciji za medije jasno stavio do znanja da se ne odriče svog brata, ali da je svestan da ne može više da ostane na toj funkciji.

- Tu ostavku podnosim kao lični čin odgovornog čoveka koji izuzetno poštuje i ceni rad državnih organa, daje im podršku kao i politiku Aleksandra Vučića koji je predsednik naše stranke. Svestan sam da u ovom trenutku je moj ostanak na funkciji predsednika opštine neodrživ dok se vodi istraga protiv mog brata. Ja se njega ne odričem, nas je rodila ista majka. Stoga, naši porodični problemi ne bi trebalo da se odražavaju ni na našu opštinu, ni na našu stranku i politiku koju uspešno vodimo - rekao je Radojković na konferenciji za medije.

 On je dodao da ostavku podnosi iako lično ne nosi nikakvu odgovornost za postupke svog brata, jer ne želi da se njegovo ime u negativnom kontekstu vezuje niti Srpsku naprednu stranku (SNS) niti za Opštinu Topola.

- Ceo život sam radio pošteno svoj posao, dugo godina sam u državnim službama, a gde god da sam radio, imao sam uspehe. Bio sam i manje uspešan u nekim poslovima, ali nikada nije došlo u pitanje moje poštenje, moj rad i nikada ni jedna zloupotreba nije učinjena - rekao je  predsednik opštine Topola Vladimir Radojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading