AUTO-PUT KRCAT VOZILIMA SVE DO AUTOKOMANDE! Na ovim deonicama u Beogradu su gužve, neke će vas iznenaditi - POTPUNO SU PROHODNE! (FOTO)

Autor:

Vesti

15.07.2024

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Informišite se pre polaska iz kuće!

AUTO-PUT KRCAT VOZILIMA SVE DO AUTOKOMANDE! Na ovim deonicama u Beogradu su gužve, neke će vas iznenaditi - POTPUNO SU PROHODNE! (FOTO)

Foto: naxi kamere/printscreen

U Beogradu je ovog jutra lakše vozačima, budući da nema velikih zadržavanja na ulicama.

U ovom trenutku samo je na auto-putu od Plavog mosta, pa sve do Autokomande velika guva i vozila gotovo mile. 

Na Gazrli i Pančevačkom mostu je pojačan saobraćaj, ali nema zadržavanja, dok je manja gužva kod Trga Nikole Pašića i Terazijskog tunela.

Raščistila se i gužva na Autokomandi, a u centru grada, kod Trga Republike, nema zadržavanja.

Zadržavanja u Beogradu

• Auto-put E-75, petlja Bubanj Potok - naplatna stanica Beograd, ka Nišu - radovi na košenju trave u razdelnom pojasu, 15.07.2024. g, od 7 do 14 č. U zoni radova, za saobraćaj zauzeta preticajna saobraćajna traka.

• Auto-put E-70, petlja Dobanovci – petlja Beograd, ka Beogradu - radovi na rehabilitaciji, od 15.07.2024. g. do 18.07.2024. g, do 9 č. Za saobraćaj zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, saobraćaj se odvija preticajnim trakama oba smera.

Zbog vrelog asfalta učestali kvarovi

Nastavljaju se letnje vrućine i vožnja po vreleom asfaltu, pa su učestaliji i kvarovi na vozilu od kojih je pregrevanje motora ili pucanje pneumatika možda najučestalije. Za nama je vikend koji je prošao u znaku usporene vožnje na mestima gde je zbog saobraćajnih nezgoda bilo vanrednih zastoja, a slično je bilo i na deonicama gde je zbog radova saobraćaj bio usporen, a čekalo se i na frekventnim graničnim prelazima - saopštio je AMSS.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading