VAŽNO ZA SVE KOJI KORISTE GRADSKI PREVOZ! Menjaju se trase autobusa i tramvaja u ovim delovima Beograda!

Autor:

Vesti

12.07.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspostavlja se i privremena autobuska linija 9A koja će saobraćati na trasi Trg Slavija - Banjica 2.

VAŽNO ZA SVE KOJI KORISTE GRADSKI PREVOZ! Menjaju se trase autobusa i tramvaja u ovim delovima Beograda!

Foto: Printscreen/Naxi kamere

Usled izvođenja radova na pregledu i popravci elemenata tramvajske pruge na mostu Autokomanda u Bulevaru oslobođenja, doći će do promena u radu linija javnog prevoza od sutra do 30. avgusta, saopštio je Sekretarijat za javni prevoz.

Tokom izvođenja radova doći će do obustave tramvajskog saobraćaja u Ulici vojvode Stepe i Bulevaru oslobođenja, pri čemu će doći do sledećih promena u radu linija: tramvajska linija 5 se pojačava, tramvaji sa linije će saobraćati na skraćenoj trasi: Trg Slavija - Blok 45 i nosiće oznaku 9L.

Tramvajska linija 10 se privremeno ukida, dok će linija 14 saobraćati na kružnoj trasi Bulevar kralja Aleksandra - Resavska - Nemanjina - Trg Slavija - Beogradska i dalje redovno prema terminusu "Ustanička" i nosiće oznaku 14L.

Uspostavlja se i privremena autobuska linija 9A koja će saobraćati na trasi Trg Slavija - Banjica 2, dodaje se u saopštenju.

Takođe, zbog izvođenja radova na redovnom održavanju u Bulevaru Mihajla Pupina (u smeru ka Terazijskom tunelu), doći će do promena u radu linija javnog prevoza od večeras u 22 časa do nedelje 14. jula u 22 časa, saopštio je Sekretarijat za javni prevoz.

Tokom izvođenja radova doći će do sledećih izmena: autobusi na liniji 60 saobraćaće u smeru ka Zelenom vencu Brodarskom ulicom, Zemunskim putem, ulicom Vladimira Popovića (pored autobuske okretnice „Novi Beograd /Blok 20), internom saobraćajnicom pored hotela "Hajat", ulicom Milentija Popovića, Bulevarom Mihajla Pupina i dalje redovnim trasama, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.

Vozila na linijama 78 i 83 ići će u smeru ka Zemunu Zemunskim putem, Ulicom Vladimira Popovića (pored autobuske okretnice Novi Beograd /Blok 20), internom saobraćajnicom pored hotela "Hajat", ulicom Milentija Popovića, Bulevarom Mihajla Pupina i dalje redovnim trasama, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno. I dalje funkcioniše stajalište "Staro sajmište 1" (smer ka Zemunu) u Ulici zemunski put, na poziciji oko 130 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom Sajmište za linije 60, 78 i 83. U saopštenju se dodaje da se radovi izvode na desnoj strani kolovoza Bulevara Mihajla Pupina (krajnja desna saobraćajna traka), na delu od Ulice Sajmište (smer ka Zemunu), sledećih 300 metara gledano u smeru ka Terazijskom tunelu. Tokom izvođenja radova i dalje će biti zatvorena Ulica Sajmište (smer ka Zemunu i smer ka Terazijskom tunelu).

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading