TERAZIJE PLIVAJU U SMEĆU POSLE PROTESTA NAVIJAČA PARTIZANA! Pogledajte šta su pristalice "crno-belih" ostavili iza sebe! SRAMOTA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

16.06.2024

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana napravili deponiju od centra Beograda.

TERAZIJE PLIVAJU U SMEĆU POSLE PROTESTA NAVIJAČA PARTIZANA! Pogledajte šta su pristalice "crno-belih" ostavili iza sebe! SRAMOTA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Najvatreniji navijači Fudbalskog kluba Partizan - "Grobari" održali su danas protest protiv aktuelne uprave i sve bi to bilo u redu da iza sebe nisu ostavili gomilu smeća u centru Beograda. 

 

 

Terazije su posle protesta nekoliko hiljada navijača "crno-belih" doslovno plivale u smeću koje su oni iza sebe ostavili.

Navijači "crno-belih" su se prvo okupili upravo kod Terazijske česme zahtevajući smene rukovodstva fudbalskog kluba Partizan. Pristalice "crno-belih" su na protestu zatražile od čelnika kluba iz Humske da u roku od sedam dana podnesu ostavke.

Organizatori protesta su najavili i da će protiv čelnika Partizana podneti krivične prijave. Navijači Partizana su potom organizovali protestnu šetnju, koja je prošla pored Skupštine i Vlade Srbije. Organizatori protesta su na pisarnicama Skuštine Srbije i Vlade Srbije predali "Apel za slobodan Partizan", koje je uputilo Udruženja bivših igrača, trenera i istaknutih sportskih radnika crno-belih.

U Apelu se, između ostalog, traže neopozive ostavke svih rukovodećih organa kluba, kao i raspuštanje sadašnjeg saziva Skupštine i ostavke svakog od 41 predstavnika. Apel je do sada potpisalo više od 25.000 navijača Partizana.

Nakon prošle sezone, u kojoj su bojkotovali mečeve crno-belih fudbalera na domaćem terenu, kako se ne bi ponovio isti slučaj i dogodine, rešili su da radikalizuju proteste, izađu na ulice, očigledno naprave i neke domišljate akcije, ali nije u redu i da đubre ne bace tamo gde mu mesto.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading