TRAGIČNA PRIČA DEVOJKE SA BALKANA KOJU JE ODNELA BUJICA SA JOŠ DVOJE PRIJATELJA U ITALIJI! U vodi pronađen njen telefin i što je najčudnije - JOŠ RADI!

Autor:

Vesti

07.06.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telefon je bio u torbici, koja je pronađena u reci Nadiža koja je i odnela živote troje mladih.

TRAGIČNA PRIČA DEVOJKE SA BALKANA KOJU JE ODNELA BUJICA SA JOŠ DVOJE PRIJATELJA U ITALIJI! U vodi pronađen njen telefin i što je najčudnije - JOŠ RADI!

Foto: YouTube/TG La7/Printscreen

Tragičan prizor troje mladih kako stoje zagrljeni u vodi, 31. maja, nekoliko trenutaka pre nego što ih je bujica odnela u poplavi u Italiji, obišao je svet.

Tela Bjanke Doros i Patrisije Kormos, poreklom iz Rumunije, nađena su dva dana kasnije, 2. juna, oko kilometar dalje od mesta na kojem su poslednji put viđene. I dalje se traga za Bjanikinim dečkom, Kristijanom.

Njih dve su već sahranjene u venčanicama, a spasioci su u međuvremenu uspeli da nađu telefon mlade Patrisije i neverovatno, on i dalje radi. Telefon je bio u torbici, koja je pronađena u reci Nadiža koja je i odnela živote troje mladih. Ovaj ključni pronalazak bi mogao da pruži važne informacije o poslednjim momentima mladih pre nego što su ih odnele vode.

- Od obale ih je delilo samo par metara vode, dno najviše do visine trupa. Nisu hteli da gaze i povukli su se u središte korita reke – rekao je jedan spasilac, dodajući da su imali priliku da pobegnu i spasu se, ali da su bili u panici.

Patrisijina majka je rekla da su ljudi koji su sa mosta snimali dramatičnu scenu i troje prijatelja zagrljenih u vodi mogli da ih spasu umesto što su snimali i istakla da je Patrisija više puta zvala u pomoć.

- Dala im je ime i adresu, rekla im je da zovu njenu majku. Ono što me najviše boli jeste što su ih svi slikali i snimali a niko ih nije spasao. Niko. Možda su mogli da ih spasu. Nije najvažnije snimiti video - navela je nesrećna žena.

Javni tužilac pokrenuo je istragu o tragediji.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading