U BEOGRADU AKTUELAN "JUTARNJI ŠPIC": Birajte aternativne saobraćajnice! (FOTO)

Autor:

Vesti

06.06.2024

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gužve su u glavnim prestoničkim ulicama, ali bez većeg zadržavanja.

U BEOGRADU AKTUELAN "JUTARNJI ŠPIC": Birajte aternativne saobraćajnice! (FOTO)

Foto: Printscreen/Naxi kamere

U Beogradu je za sad sve prohodno i bez većih saobraćajnih problema

Aktuelan je “jutarnji špic” ali bez većih zadržavanja.

Najprometniji most “Gazela” ovog jutra u smeru ka cetru grada ima veći saobraćajni intenzitet nego ka Novom Beogradu

Foto: Printscreen/Naxi kamere

Most Gazela

 

Na ostalim mostovima je stanje normalno i prohodno. Na Brankovom mostu vozila gotovo i da nema, Most na Adi je skroz prohodan, a na Pančevačkom mostu je nešto veća gužva u smeru ka Beogradu.

Što se tiče glavnih ulica u gradu sve su za sad prohodne. Nešto veća gužva na Autokomandi i Trgu Nikole Pašića, ali i u Nemanjinoj i Takovskoj ulici.

Na Slaviji i na Trgu Republike je mirno i bez veće gužve.

Foto: Printscreen/Naxi kamere

Slavija

STANJE NA PUTEVIMA U SRBIJI

Lepo prolećno vreme i prijatne dnevne temperature danas će olakšavati vožnju i saobraćaj je za sada umerenog intenziteta. Prohodnost puteva je dobra, međutim, zbog radova na popravci i redovnom održavanju puteva, na pojedinim deonicama vožnja može biti sporija sa mogućim kraćim zastojima, dok je na nekim potrebno koristiti i obilazne puteve. Pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, promenljiv. Najviša temperatura od 29 do 31 °S. .

Dana 6. 6. 2024. godine, u periodu od 8 do 14 časova, zbog asfalterskih radova, biće obustavljen saobraćajna deonici Tutin - Bregovi od km 29+416 do km 37+116. Alternativni putni pravac je Tutin - Pazariće - Novi Pazar - Ribariće - Mehov Krš.

Dana 6. 6. i 7. 6. 2024. godine, u toku svetlog dela dana, biti izmenjen režim saobraćaja na delu državnog puta deonica petlja Pojate - petlja Velika Plana, smer Niš- Beograd, zbog radova na redovnom pregledu portala za saobraćajnu signalizaciju. Shodno dinamici izvođenja radova, za saobraćaj je zatvorena vozna ili preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading