DELOVI ČAK 8 BEOGRADSKIH OPŠTINA DANAS BEZ STRUJE: Isključenja od osam sati, a ovo je spisak ulica!

Autor:

Vesti

05.06.2024

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na spisku su delovi opština Zvezdara, Palilula, Savski venac, Voždovac, Čukarica, Novi Beograd, Surčin, kao i delovi opštine Lazarevac.

DELOVI ČAK 8 BEOGRADSKIH OPŠTINA DANAS BEZ STRUJE: Isključenja od osam sati, a ovo je spisak ulica!

Foto: shutterstock

Elektrodistribucija Beograd za danas je najavila isključenja struje zbog radova u osam beogradskih opština.

Na spisku su delovi opština Zvezdara, Palilula, Savski venac, Voždovac, Čukarica, Novi Beograd, Surčin, kao i delovi opštine Lazarevac.

U nekim ulicama isključenja počinju u osam sati, a ovo je detaljan spisak:

Foto: printscreen/elektrodistribucija

 

 

 

Da podsetimo, u toku su i radovi na određenim putnim deonicama:

Do 5. 6. 2024. na autoputu E-70 petlja Dobanovci- granični prelaz Batrovci u oba smera u toku svetlog dela dana izvode se raodvi na redovnom održavanju, pri čemu je za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka u dužini od 5 km, a saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom.

U utorak 4. 6. 2024. godine, u periodu od 9 do 17 časova, izvodiće se radovi na održavanju putnometeorološkog informacionog sistema na državnom putu I A reda broj 1, deonica Aleksinački Rudnici – Ražanj, u zoni benzinske stanice OMV, smer ka Beogradu.U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena vozna saobraćajna traka dok će se saobraćaj odvijati preticajnom trakom.

U toku je izvođenje radova na rehabilitaciji natputnjaka u petlji Ćuprija na državnom putu I A reda broj 1, sledećom dinamikom: -Smer ka Nišu, od 4. 6. od 10 časova, do 7. 6. 2024. do 12 časova, saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, vozna i zaustavna traka biće zatvorene za saobraćaj; -Smer ka Beogradu, od 4. 6. od 10 časova, do 15. 6. 2024. godine do 12 časova, saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom, zaustavna traka biće zatvorena za saobraćaj. Izlaz ka parkiralištu kod hotela IN zatvoren je za saobraćaj.

Od 6. 6. od 10 časova, do 7. 6. 2024. godine do 12 časova, izvodiće se radovi na zameni dilatacionih spojnica mosta preko reke Nišave na državnom putu I A reda broj 1, u smeru ka Vranju. U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena vozna saobraćajna traka a saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom.

Zbog radova na rehabilitaciji natputnjaka dela državnog puta I A reda broj 1, na deonici petlja Velika Plana – petlja Markovac, kod mesta Staro Selo, biće izmenjen režim saobraćaja u oba smera. Tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati sledećom dinamikom: - od 07.06.2024. godine, od 10 časova, do 10.06.2024. godine, do 11 časova, saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom, u oba smera, - od 10.06.2024. godine, od 10 časova do 14.06.2024. godine, do 12 časova, saobraćaj će se odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom, u oba smera.

Do 30. 6. 2024. godine, izvode se radovi na rehabilitaciji mosta na petlji Ćuprija, u smeru ka Beogradu. U zoni radova u dužini do 500 metara, za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka. Saobraćaj se odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading