ISKLJUČENJA STARTUJU OD OSAM SATI! Danas BEZ STRUJE u 10 beogradskih opština - OVO JE DETALJAN SPISAK, PROVERITE DA LI JE I VAŠ KRAJ GRADA NA NJEMU!

Autor:

Vesti

21.05.2024

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U tekstu pogledajte spisak ulica i satnicu isključenja.

ISKLJUČENJA STARTUJU OD OSAM SATI! Danas BEZ STRUJE u 10 beogradskih opština - OVO JE DETALJAN SPISAK, PROVERITE DA LI JE I VAŠ KRAJ GRADA NA NJEMU!

Foto: www.profimedia.rs

Elektrodistribucija Beograd za danas je najavila isključenja struje zbog radova u deset beogradskih opština.

Na spisku su delovi opština Stari grad, Zvezdara, Palilula, Voždovac, Novi Beograd, Zemun, Sopot, Mladenovac, Surčin i Lazarevc.

Isključenja počinju od 8.00 sati.

U nastavku pogledajte spisak ulica i satnicu isključenja:

Foto: Elektrodistribucija Srbije

 

 

Ako vam u kući nestane struje, evo nekoliko koraka koje možete preduzeti:

Proverite da li je problem samo u vašoj kući: Proverite da li su susedi takođe bez struje. Ako jesu, možda postoji problem sa distribucijom električne energije u celom području, što bi moglo rešiti nadležno elektrodistributivno preduzeće.

Proverite osigurače ili prekidače: Proverite osigurače ili prekidače u električnoj kutiji (šakutari) u vašoj kući. Možda je došlo do preopterećenja i osigurači su isključeni ili su se prekidači isključili. Ako je to slučaj, pokušajte ih ponovo uključiti.

Proverite račune: Ako niste platili račune za električnu energiju na vreme, moguće je da je došlo do isključenja usled nenaplaćenih dugovanja. Proverite da li su računi plaćeni i kontaktirajte elektrodistributivno preduzeće ako postoji problem.

Kontaktirajte elektrodistributivno preduzeće: Ako nema očiglednog razloga za nestanak struje i problem se ne rešava, kontaktirajte elektrodistributivno preduzeće kako biste prijavili problem i zatražili pomoć.

Pripremite se za hitne situacije: U slučaju dugotrajnog nestanka struje, važno je imati neophodne predmete za hitne situacije kao što su baterijske lampe, sveće, prenosne punjače za mobilne telefone i slično.

Bezbednost: U slučaju nestanka struje, vodite računa o bezbednosti. Isključite sve električne uređaje kako biste sprečili oštećenja prilikom ponovnog uspostavljanja struje.

Prilagodite se situaciji: Ako je nestanak struje dugotrajan, prilagodite se situaciji koliko je moguće. Održavajte higijenu, čuvajte hranu u hladnjaku i zamrzivaču koliko je moguće hladnom (otvarajte ih što manje), i razmotrite alternativne izvore energije poput generatora ili solarnih panela ako je to moguće.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading