VUČIĆ NA GLASANJE DOŠAO SA SUPRUGOM, ALI OVO NIJE OČEKIVAO! Ispred birališta ga sačekala nepoznata žena u suzama!(VIDEO)

Autor:

Vesti

02.06.2024

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je sa svojom suprugom Tamarom Vučić glasao danas oko 15 časova na Novom Beogradu

VUČIĆ NA GLASANJE DOŠAO SA SUPRUGOM, ALI OVO NIJE OČEKIVAO! Ispred birališta ga sačekala nepoznata žena u suzama!(VIDEO)

Foto: Printscreen/Republika

Kao što je poznato, u Srbiji se danas održavaju izbori za odbornike Skupštine grada Beograda i u još 14 gradova i 74 opštine i gradske opštine.

Tom prilikom je predsednik Srbije Aleksandar Vučić negde oko 15 časova glasao na izborima za Skupštinu grada Beograda na biračkom mestu 140 na Novom Beogradu.

On je na glasanje došao u pratnji supruge Tamare Vučić.

Međutim, kako su dolazili na biračko mesto i ušli u dvorište objekta gde se odvija glasanje, tako ih je sačekala žena koja se zacenila od plakanja i bila sva u suzama.

Potom joj je prišao predsednik Vučić koji ju je pozdravio, malo popričao sa njom, a potom je zagrlio. Nakon toga, predsednik Vučić se vratio svojoj supruzi i zajedno su potom ušli na biračko mesto.

Podsetimo, u Beogradu se bira 110 odbornika Skupštine grada, kao i odbornici u 17 gradskih opština.

U glavnom gradu upisano je 1.602.150 birača koji mogu da glasaju na 1.265 biračkih mesta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jana

02.06.2024 15:54

Zagrljaj sve leči.