"NAGNJEČENJE MEKOG TKIVA", A NA TELEVIZIJI NI TRAGA OD POVREDA! Vuk Cvijić satima bio na VMA da bi dobio ANTIBIOTIK!

Autor:

Vesti

31.05.2024

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne prestaje spinovanje u vezi sa incidentom koji se dogodio pre dva dana.

"NAGNJEČENJE MEKOG TKIVA", A NA TELEVIZIJI NI TRAGA OD POVREDA! Vuk Cvijić satima bio na VMA da bi dobio ANTIBIOTIK!

Foto: youtube.com/Novo jutro, ST/P.Divac, ATA Images

U sredu oko 13 sati u Kosovskoj ulici u Beogradu napadnut je izvršni direktor Medijske mreže Milan Lađević, ali se to u "nezavisnim medijima" nije tako predstavilo. Vrlo brzo osvanuli su bombastični naslovi u kojima se Lađević optužuje da je udario Vuka Cvijića, novinara Radara, a on je, odmah po incidentu, pohrlio na televizije da daje izjave.

U izveštaju koji je Radar i objavio, vidi se da je Cvijić primljen na VMA u 15:45 sati, što je zanimljivo, budući da se dva sata ranije, odnosno u 14:03 časova, uključio uživo u program N1 televizije gde je govorio o navodnom napadu.

Na snimku, koji je još uvek dostupan na portalima, vidi se da, "nakon udarca" Vuk neometano pomera glavu, govori i nema nikakve vidljive povrede, niti naznaka da je prethodno udaren.

Snimci N1 televizije , snimljeni iz više uglova, takođe pokazuju da Vuk Cvejić na desnoj strani lica, gde navodno ima povrede, nema tragove udarca.

Foto: printscreen/N1

Vuk Cvijić, desna strana lica

On se sve vreme i osmehuje, mada se prilikom pregleda žalio na" bolove",

Foto: printscreen/N1

Vuk Cvijić, obe strane lica

U zaključku lekara navodi se da "nema indicija za hitnim hiruškim lečenjem", te da Cvijić ima "blagi otok", a prepisan mu je Panklav, lek iz reda antibiotika i analgetik po potrebi. Ono što je još zanimljivije je i činjenica da je za otok Cvijić satima proveo u bolnici, odnosno od 15:45 do 21:34 časova.

Analitičar Nebojša Krstić ovu situaciju ocenjuje kao "pravljenje od komarca magarca".

Lekarski izveštaj pominje "nagnječenje mekih tkiva", a od vidljivih nalaza samo "klinicki blagi otok desno perimandibularno i predelu ramusa done vilice."

Takođe, u lekarskom izveštaju se ne pominje nikakva pesnica, kako u hedlajne stavljaju "nezavisni mediji", niti udarac pesnicom, već se u okviru anamneze navodi  tvrdnja pacijenta da je "primio udarac od poznate osobe" - istakao je Krstić za Republiku i dodao:

- Pravilan novinarski naslov bio bi  "Pravljenje od komarca magarca".-

Podsećanja radi, Vuk Cvijić je, iz čista mira, pre dva dana u kafiću u Kosovskoj ulici prišao stolu za kojim su sedeli suvlasnik Medijske mreže Milan Lađević i njegov zamenik Boris Vuković, a potom počeo da se unosi u facu, provocira i preti.

Kako smo već pisali, on je i iscenirao napad na njega, a onda se u medijima podigla prava hajka na Lađevića i na našu medijsku kuću.

Incident se dogodio u 13 časova, a, umesto policiji, Cvijić je prvo incident "prijavio" Novoj S i N1, kao i drugim opozicionim medijima. Tek posle je otišao na VMA da mu se konstatuju navodne povrede.

Lađević je incident prijavio policiji koja je od njega i Vukovića uzela izjave.

Dva sata od incidenta u pravljenju cirkusa pridružio mu se i Zoran Kesić, voditelj Nove, koji je vređao generalnog direktora Medijske mreže  Sašu Milovanovića i provocirao izvršnog direktora Medijske mreže Milana Lađevića, što možete videti na ovom LINKU.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading