SAD SVAKI HULIGAN MISLI DA IMA PRAVO DA VAM PRIĐE I DA VAS MALTRETIRA! Deđanski o napadu na Lađevića: Potpuno okrenuta realnost, napadnuta osoba proglašena za nasilnika...

Autor:

Vesti

29.05.2024

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manir te agresivne manjine je da vas napadne, a onda potpuno okrene realnost i glumi žrtvu, rekao je Deđanski.

SAD SVAKI HULIGAN MISLI DA IMA PRAVO DA VAM PRIĐE I DA VAS MALTRETIRA! Deđanski o napadu na Lađevića: Potpuno okrenuta realnost, napadnuta osoba proglašena za nasilnika...

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ, Youtube/Printscreen

Stevica Deđanski politički analitičar oglasio se povodom napada na Milana Lađevića.

- Ovo je posledica toga što naša policija i pravosuđe ranije nisu bili rigorozniji prema onima koji su maltretirali ljude na ulici, pa sad svaki huligan misli da ima pravo da vam priđe i da vas maltretira, psihički ili fizički. Manir te agresivne manjine je da vas napadne, a onda potpuno okrene realnost i glumi žrtvu, a napadnutu osobu proglašava za nasilnika. Ne treba se spuštati na njihov nivo i tući se sa njima, već obavestiti policiju i slikati telefonom njihovo divljačko ponašanje da vidi narod sa kim ima posla - naveo je Deđanski.

Podsetimo, danas su u policijskoj stanici Stari grad izvršni direktor Medijske mreže Milan Lađević i njegov zamenik Boris Vuković dali izjave povodom napada koji se desio danas u Kosovskoj ulici, kada je je Vuk Cvijić napao izvršnog direktora Medijske mreže Milana Lađevića.

Povodom toga Lađević i Boris Vuković su otišli u policijsku stanicu, gde su dali izjavu, koju prenosimo u celosti. 

Nasuprot tome, Cvijić je odbio da ode u policijsku stanicu, kako saznaje Republika.

Po nalogu Tužilaštva, na poziv policije Vuk Cvijić je rekao da danas ne može da dođe da da izjavu, već da će dati izjavu naknadno.

Ovo dokazuje ono na šta je ukazivao Srpski telegraf i Milan Lađević, a to je da Cvijić nije napadnut i udaren, već da je sve samo kampanja, jer bi u suprotonom požurio u policiju da objasni svoju verziju priče i pojasni šta se dogodilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading