U PETAK OSTAJU BEZ VODE OVI DELOVI BEOGRADA: Stanovnicima se savetuje da na vreme pripreme zalihe, isključenja će trajati ceo dan

Autor:

Vesti

29.05.2024

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom biće obezbeđena cisterna

U PETAK OSTAJU BEZ VODE OVI DELOVI BEOGRADA: Stanovnicima se savetuje da na vreme pripreme zalihe, isključenja će trajati ceo dan

Foto: shutterstock

U petak, 31. maja 2024. godine, stanovnici beogradskih opština Vračar i Zvezdara suočiće se sa prekidima u vodosnabdevanju zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži.

Na Vračaru će radovi trajati od 8:30 do 18:00 sati. Bez vode će ostati potrošači u Sazonovoj ulici, u delu od Jovana Rajića do Ulice Velimira Bate Živojinovića. Ovi radovi su neophodni za održavanje i unapređenje vodovodne mreže, kako bi se obezbedilo stabilno i kvalitetno snabdevanje vodom u budućnosti.

Na Zvezdari će prekid vodosnabdevanja trajati od 8:00 do 20:00 sati. Bez vode će biti potrošači na Smederevskom putu, u delu od Kralja Petra I do Ulice Franje Kluza. Ovaj prekid je posledica stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda, što je deo šireg projekta modernizacije vodovodne infrastrukture u ovom delu grada.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom, obezbeđena je auto-cisterna koja će biti dostupna na pogođenim lokacijama. Stanovnicima se savetuje da na vreme pripreme dovoljnu zalihu vode za piće, kuvanje, higijenu i ostale osnovne potrebe, kako bi se što lakše prebrodili sati bez redovnog snabdevanja.

JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" savetuje građane da se pripreme za ovaj privremeni prekid i unapred obezbede potrebne količine vode. Za sve dodatne informacije i pomoć, potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj 11-0-11 ili na besplatni broj telefona 0800 11-00-11, koji je dostupan za pozive iz fiksne telefonije. Detaljne informacije o planiranim radovima, kao i o eventualnim kvarovima na mreži, dostupne su i na zvaničnoj internet stranici www.bvk.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading