"ZA SRPSKI BEOGRAD, UZ SRPSKOG GRADONAČELNIKA, UZ SRPSKU VLADU!" Moćna poruka Aleksandra Šapića pred izbore u nedelju!

Autor:

Vesti

29.05.2024

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako hoćete stvarno da budete Beograd, ako želite istinski da volite svoje sugrađane, onda ne možete da podržavate one koji dele Beograđane na one koji žive u „krugu dvojke“, istakao je.

"ZA SRPSKI BEOGRAD, UZ SRPSKOG GRADONAČELNIKA, UZ SRPSKU VLADU!" Moćna poruka Aleksandra Šapića pred izbore u nedelju!

Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa Grada Beograda i kandidat za gradonačelnika liste „Aleksandar Vučić - Beograd sutra“ na završnoj konvenciji u hali „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu osvrnuo se na planove za budućnost prestonice.

- Odlučio sam da ne govorim o najvećem kapitalnom projektu u poslednjih nekoliko decenija u našoj zemlji, a to je metro, da ne pričam čak ni u Ekspu koji je istorijska prilika, pre svega za Srbiju, a kamoli za Beograd - istakao je Šapić.

- Odlučio sam da ne govorim ni o novim mostovima, tunelima, proširenim bulevarima, rekonstruisanim ulicama, izgrađenim vrtićima i školama, sređenim parkovima, igralištima i o svemu onome što je urađeno u proteklih nekoliko godina u Beogradu. Mislim da ponekad, uz sve kapitalne stvari, zaboravimo na ljude. Trudio sam se da u proteklih par godina posvetimo puno pažnje brizi o ljudima. Uveli smo mnogo socijalnih mera, mnogo pomoći, potrudili smo se da pomognemo svakome. Jedna ozbiljna Gradska uprava ne može da bude prava ako nema ozbiljne socijalne mere i programe - rekao je.

Istakao je da je neophodno i to da u ovim teškim vremenima za našu zemlju budemo tu jedni za druge.

- Svi smo svesni u kakvom se momentu nalazi čitav svet, posebno naša zemlja zbog svega onoga što se dešavalo u proteklih par meseci, a kulminiralo je pre nekoliko dana onom sramnom Rezolucijom o Srebrenici usmerenoj protiv našeg naroda. Kad je teško, opozicija se razjedinila u jednom danu, a mi smo se u jednom danu ujedinili i pokazali da su sve naše različitosti beznačajne u odnosu na interes našeg naroda i zemlje - naveo je Šapić.

Napomenuo je da nije dovoljno staviti bedž i reći „Ja sam Beograd“, već da treba voleti svakog Beograđanina, bez obzira iz kog je dela grada.

- Ako hoćete stvarno da budete Beograd, ako želite istinski da volite svoje sugrađane, onda ne možete da podržavate one koji dele Beograđane na one koji žive u „krugu dvojke“ i one koji žive na obodima našeg grada. Sve su to Beograđani. Ako hoćete da budete Beograd, morate da volite sve Beograđane, ali i one koji nisu iz prestonice, već dolaze da posete naš grad, turiste i sve one koji zajedno sa nama čine našu lepu prestonicu - kazao je Šapić i naglasio stav da Beograd treba da ima srpskog gradonačelnika i srpsku Gradsku upravu, jer će samo tako biti dobro svima.

- Kad god smo imali srpskog gradonačelnika, bili smo dobri svima i našoj braći Bošnjacima i Slovacima, Mađarima, Slovencima, Hrvatima i svima onima koji su živeli u našem gradu i našoj zemlji. Kad nismo imali srpskog gradonačelnika, onda su oni bili dobri svima drugima, a ponajmanje Srbima. Zato, za srpski Beograd, za srpskog gradonačelnika, uz srpsku Vladu i srpskog predsednika! Živeo Beograd! Do pobede - zaključio je Šapić.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Roki

29.05.2024 09:06

Sta ovaj truća. Kada gube izbore.