Šapić: Počelo postavljanje natpisa na "Beogradskoj areni" kojoj je nedavno vraćeno izvorno ime

Autor:

Vesti

29.05.2024

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što smo i obećali, uklonili smo one stare natpise i konačno vraćamo izvorno ime , rekao je Aleksandar Šapić

Šapić: Počelo postavljanje natpisa na "Beogradskoj areni" kojoj je nedavno vraćeno izvorno ime

Foto: beoinfo.rs

- Počelo je postavljanje natpisa „Beogradska arena“ i očekujemo da će biti gotovo za koji dan sa obe strane. Ono što smo započeli odlukom od pre nekoliko meseci, sada i završavamo. Kao što smo i obećali, uklonili smo one stare natpise i konačno vraćamo izvorno ime „Beogradskoj areni“ i zaista sam srećan zbog toga - rekao je Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa Grada Beograda prilikom postavljanja imena „Beogradska arena“ na halu koja je jedan od simbola Beograda.

- Ponoviću da mi nismo u takvoj situaciji da moramo da prodajemo imena naših simbola, a ova hala jeste simbol Beograda. Bez obzira na to da li ću ja ponovo biti na čelu grada, verujem da niko više ovoj hali neće smeti da oduzme, pravo i izvorno ime „Beogradska arena" – kazao je Šapić.

Podsetimo, Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa Grada Beograda i kandidat za gradonačelnika liste „Aleksandar Vučić - Beograd sutra“ na završnoj konvenciji u hali „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu osvrnuo se na planove za budućnost prestonice.

- Odlučio sam da ne govorim o najvećem kapitalnom projektu u poslednjih nekoliko decenija u našoj zemlji, a to je metro, da ne pričam čak ni u Ekspu koji je istorijska prilika, pre svega za Srbiju, a kamoli za Beograd - istakao je Šapić.

Odlučio sam da ne govorim ni o novim mostovima, tunelima, proširenim bulevarima, rekonstruisanim ulicama, izgrađenim vrtićima i školama, sređenim parkovima, igralištima i o svemu onome što je urađeno u proteklih nekoliko godina u Beogradu. Mislim da ponekad, uz sve kapitalne stvari, zaboravimo na ljude. Trudio sam se da u proteklih par godina posvetimo puno pažnje brizi o ljudima. Uveli smo mnogo socijalnih mera, mnogo pomoći, potrudili smo se da pomognemo svakome. Jedna ozbiljna Gradska uprava ne može da bude prava ako nema ozbiljne socijalne mere i programe - rekao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading