"LIČNO SAM IŠAO U SREBRENICU DA SE POKLONIM ŽRTVAMA, A TAMO SAM GOTOVO BIO LINČOVAN"! Vučić svetu sasuo celu istinu u lice! (VIDEO)

Autor:

Vesti

22.05.2024

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A šta će sada da bude rezultat, ako donesete ovu rezoluciju sutra. Imaćete oduševljenost na jednoj strani a imaćete prezir, tugu i bes na drugoj strani. Dolazeći iz jednog malog naroda, ponosan sam na činjenicu da smo uvek bili slobodarski narod i da smo uvek plaćali najvišu cenu za slobodu naše zemlje i slobodu našeg naroda, istakao je Vučić.

"LIČNO SAM IŠAO U SREBRENICU DA SE POKLONIM ŽRTVAMA, A TAMO SAM GOTOVO BIO LINČOVAN"! Vučić svetu sasuo celu istinu u lice! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Kosovo Online

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić na panel diskusiji „Mi govorimo, jer oni ne mogu – glasovi koje treba čuti“ – Svedočanstva svedoka žrtava rata u BiH obratio se celom svetu, a deo govora odnosio se na događaje iz Srebrenice u leto 1995. godine.

 

 

- Mi nismo čučatali o stašnim događajima koji su se desili u Srebrenici - počeo je Vučić svoje izlaganje pa nastavio:

- Naprotiv! Dva predsednika Srbije su otišla u Srebrenicu. Ja lično sam to uradio 2015. Otišao sam tamo da se poklonim žrtvama, položim venac, a da sam gotovo bio linčovan. Samo nekoliko dana posle toga pozvao sam sve bosanske lidere u Beograd, kako bih povratio poverenje uzajamno, veru jednih u druge i mir.

- A šta će sada da bude rezultat, ako donesete ovu rezoluciju sutra. Imaćete oduševljenost na jednoj strani a imaćete prezir, tugu i bes na drugoj strani. Dolazeći iz jednog malog naroda, ponosan sam na činjenicu da smo uvek bili slobodarski narod i da smo uvek plaćali najvišu cenu za slobodu naše zemlje i slobodu našeg naroda. Još jednom vas molim da ponovo razmotrite svoje stavove, svoje pozicije i svoje odluke, jer to može da ima uticaja na mnoge stvari ubuduće. Ne samo u regionu iz koga ja dolazim, već i na ceo svet. Najmanje što mogu da vam kažem da nećemo ćutati, borićemo se za istinu i niko nas neće zaustaviti. Hvala što ste nas saslušali - istakao je Vučić.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
Marko

22.05.2024 23:27

Tako i treba istina i samo istina kako kaze Vucic ,neka zna ceo svet istinu.Podrska Vucicu u svoj borbi za svoju otadzbinu.

Mikica

22.05.2024 23:31

Vucic se bori za pravdu koja je na strani Srbije

Jovana

22.05.2024 23:34

Sutra ćemo znati ko su nam prijatelji, a ko su nam lažni prijatelji. Vučić će se boriti do kraja da srpski narod ne proglase genocidnim.

Rajko

22.05.2024 23:42

Vucic vodi politiku mira i tolerancije.