PROPAO PARKING U MIRIJEVU! Nevreme napravilo haos i u Beogradu - EVO KAKO JE IZGLEDALA PRESTONICA KADA SE SRUČILA OGROMNA KOLIČINA PADAVINA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

22.05.2024

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vatrogasci su na terenu i ispumpavaju vodu!

PROPAO PARKING U MIRIJEVU! Nevreme napravilo haos i u Beogradu - EVO KAKO JE IZGLEDALA PRESTONICA KADA SE SRUČILA OGROMNA KOLIČINA PADAVINA! (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Sinoć je jako nevreme zahvatilo celu Srbiju, uključujući Beograd, gde je satima padala obilna kiša. Iako nije zabeležena veća materijalna šteta u glavnom gradu, u Mirijevu, na Mirijevskom bulevaru, došlo je do propadanja asfalta na parkingu jedne zgrade tokom noći.

 

 

Građani su uglavnom uspeli da sklone svoja vozila, osim dva automobila koja su ostala zarobljena.

 

 

Na licu mesta su već uveliko vatrogasne ekipe, koje rade na ispumpavanju vode.

 

 

Nevreme u Srbiji

Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova u utorak su u Novom Pazaru, gde  je, usled velikih padavina i izlivanja reke Trnavice, na teritoriji grada proglašena vanredna situacija, evakuisali dve osobe iz zaglavljenog vozila, kao i jedno bolesno lice iz pomoćnog objekta u mestu Šavci. 

Vatrogasci-spasioci su na teritoriji Novog Pazara angažovani i na crpljenju vode na 12 lokacija, kao i na pomoći stanovništvu u vidu uklanjanja palih stabala u Novom Sadu, Somboru, Baču i Beočinu, saopšteno je iz MUP-a.

Tokom dana, vatrogasci-spasioci iz Užica evakuisali su dve osobe i dvomesečnu bebu iz poplavljenog automobila na deonici puta Vrela-Ljubanje u Zlatiborskom upravnom okrugu, a jedna žena je stradala kada je usled jakog nevremena drvo palo na automobil u vožnji u Somboru. 

Na intervencijama crpljenja vode, uklanjanja stabala i evakuacije lica angažovano je 64 vatrogasaca-spasilaca sa 28 pumpi. 

Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova su neprekidno na terenu na svim kritičnim tačkama u ugroženom području, dodaje se u saopštenju.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading