ANA VOLŠ U ZAGRLJAJU DRUGOG MUŠKARCA?! Na društvenim mrežama osvanula fotografija! (FOTO)

Autor:

Vesti

13.01.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Volš je u braku sa suprugom Brajanom Volšom od 2015. godine.

ANA VOLŠ U ZAGRLJAJU DRUGOG MUŠKARCA?! Na društvenim mrežama osvanula fotografija! (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen

Fotografija Ane Volš u zagralju drugog muškarca osvanula je na društvenim mrežama.

Kako se navodi, u pitanju je njen bivši muža Mark Knip od koga se razvela samo godinu dana pre venčanja sa sadašnjim suprugom Brajanom Volšom.

 

Beograđanka za kojom se traga nepune dve nedelje u braku sa Markom prezivala se Ljubičić Knip, a sudeći prema fotografiji, nastala je 2012. godine dok su još uvek bili u braku.

Podsetimo, Ana si svaki trag gubi 1. januara kada je krenula na aerodrom Logan na let za Vašington gde je imala "hitnu situaciju na poslu". Ona je i inače, zbog posla, živela na relaciji Kohaset-Vašington.

Republika

Foto: facebook.com/ana.ljubicic

Ana i Brajan Volš

Njen nestanak suprug je prijavio 3 dana kasnije, 4. januara, a uhapšen je 5 dana kasnije zbog obmanjivanja policije i ometanja istrage.

Istraga je do sada pokazala da su u podrumu kuće pronađeni tragovi krvi, kao i polomljen nož, dok je na obližnjoj deponiji pronađeno nekoliko krvavih kesa, sekira i tepih za koji se misli da je iz podruma njihove porodične kuće. 

Brajan je dan nakon Aninog nestanka snimljen kako kupuje sredstva za čišćenje, a neka od njih pronađena su na lokalnom smetlištu. 

Republika

Foto: Facebook/Ana Walshe

Ana i Brajan Volš

Još uvek se čekaju rezultati DNK veštačenja, a prema prvim navodima, na sekiri i testeri koji su pronađeni ima i tragova tkiva.

U međuvremenu je proverena i gugl pretraga Brajan Voša i ustanovljeno je da je pretraživao "kako se otarasiti tela žene od 50 kilograma" i "kako raskomadati telo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading