RASIZAM VLADE AUSTRALIJE! Vesić se oglasio nakon deportacije Novaka Đokovića: Poruka svim našim sunarodnicima da nisu dobrodošli u ovu zemlju!

Autor:

Vesti

16.01.2022

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić oglasio se nakon skandalozne odluke federalnog suda da deportuje Novaka Đokovića iz Australije, i time mu onemogući da učestvuje na prvom Grend slemu.

RASIZAM VLADE AUSTRALIJE! Vesić se oglasio nakon deportacije Novaka Đokovića: Poruka svim našim sunarodnicima da nisu dobrodošli u ovu zemlju!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

- Sramna deportacija Novaka Đokovića iz Australije poruka je svim našim sunarodnicima da nisu dobrodošli u ovu zemlju. Da Novak ima pasoš neke moćnije i veće zemlje ovakvo maltretiranje i šikaniranje ne bi doživeo. Tako da njegovo proterivanje nema nikave veze sa zaštitom javnog zdravlja već sa iživljavanjem jedne vlade nad pripadnikom malog i ponosnog naroda.

Verujem da naši državljani treba da razmisli da li da putuju u Australiju zbog fašizma tamošnje vlade prema Srbima.

Australijanci kako sportisti koji će u martu učestvovati na svetskom dvoranskom prvenstvu u atletici tako i turisti dobrodošli su u Srbiju. Mi nismo fašisti kao Morison i Houk.

Napred Nole! - napisao je Vesić na Fejsbuku.

 

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading