KOSTA KECMANOVIĆ LEKARIMA OTKRIO ŠTA SANJA: Dečak-ubica ispričao SVE, doktori se ŠOKIRALI!

Autor:

Hronika

18.10.2023

12:38

Kosta Kecmanović gotovo svaku noć sanja jednu te istu stvar.

KOSTA KECMANOVIĆ LEKARIMA OTKRIO ŠTA SANJA: Dečak-ubica ispričao SVE, doktori se ŠOKIRALI!

Republika.rs, Printscreen

Komentari (7)

Loading
Brale

18.10.2023 17:48

Polako, za 4 god ce mu omoguciti pristup telefonu…fiksnom, jedanput u par meseci. Ovo zlo ne sme da vidi svetlost dana vise a kamoli da nekom padne na pamet da ga pusti na slobodu za 40god. Napravice jos tezi masakr! Ko bi ga pustio taj bi bio direktni krivac za njegove nove zrtve.

Milka5

20.10.2023 00:27

@Brale - To zlo je produkt drustva, svi smo mi kolektivno odgovorni. Roditelji, skola, PPS, streljane, zakoni koji deci daju prava za koja nisu sposobni, U nekom skolama postoji sekcija strelicarstvo, mi smo ko deca iz predmeta opste narodna odbrana ucili da pucamo. Nista pogresno ga roditelji nisu ucili. Ideju je dobio gledajuci oko sebe, TV, internet. Ako je imalo bio normalan od toga nema nista. Posle toliko vremena izmedju 4 zida, ni mnogo zreliji od njega ne bi opstali. Pita roditelj ubijenog deteta "kako sada zive I disu Kostini roditelji." Razorenog zivota, unisteni, osramoceni, prokleti, Kako. Za njih utehe nema. Pakao koji I'm je sin priredio I svaki dan, iznova, noz u srce zabada.Nisu imali srece da je Kosta bio zrtva a ne ubica. Nek I'm je bog u Pomoci

Tihomir

18.10.2023 22:11

Treba da mu omoguce igrice i kompjuter, za internet ne znam bas ali mislim da ima prava i na to. On nije u zatvoru i nije osudjenik ako cemo da postujemo pravo.

Aki

19.10.2023 11:06

@Tihomir - To se nece desiti, tvojom logikom bi mogla i mama da ga odvede kad pozeli jer nije u zatvoru nego u bolnici.

za Tihomira

19.10.2023 07:51

Nema on nijedno pravo koje je oduzeo usmrćenoj deci i njihovoj porodici

D.

25.10.2023 01:42

Ovi malo malo pa se šokiraju, da im ne bude previše šokova za ovu godinu. Ako nemaju šta konkretno da kažu, ne moraju baš ni gluposti. Te šok to što je tražio da se ošiša, te šok što ne spava, ma daj više čitamo gluposti. Zar je stvarno to razlog za šokiranje? Mislim, ja bih prevrnula očima i to je to, svašta.

Vojvotkinja Tolstoj

02.11.2023 15:44

@Tihomire@ - Ti mu , onda, budi staratelj; vodi da kod sebe kući : možda i tebe nauči da precizno pucaš , kada imalo misliš da "ima smisla" da pričaš o "pravima ubice"... dok je on "živima uzeo pravo na život ... čak i proučavao sa tako malo godina : koliko I DALI ĆE - BITI OSUĐEN ... Jok - neće, nego ćemo ga "nositi na lovorikama", bre !!