UZBUNA NA LONG AJLENDU: Pronađen eksploziv u blizini mesta na kojem će Tramp održati miting (VIDEO)

Autor:

Svet

18.09.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se da će hiljade fanova MAGA doći na Long Ajlend danas popodne uoči mitinga na kojem bi Tramp trebalo da održi govor.

UZBUNA NA LONG AJLENDU: Pronađen eksploziv u blizini mesta na kojem će Tramp održati miting (VIDEO)

Foto: X/Raymond K. Azar الله/Printscreen

Policija je navodno pronašla eksploziv u automobilu u blizini mesta na kojem će Donald Tramp večeras održati miting na Long Ajlendu, prenosi Daily Mail.

Izvori u policijskoj upravi okruga Nasau navodno su rekli novinaru One America News Network, Džejmsu Lalinu, da je mesto skupa "probijeno".

Pored toga, policajci su navodno "pronašli eksplozivnu napravu u jednom od vozila".

Vozač je navodno posle toga pobegao u šumu.

- Niko nije video da li ima nešto kod sebe, samo su ga videli kako beži. Mnogo automobila sada parkira tamo - rekao izvor Lalinu prema objavi na Iksu.

Očekuje se da će hiljade fanova MAGA doći na Long Ajlend danas popodne uoči mitinga na kojem bi Tramp trebalo da održi govor.

Do nove uzbune došlo je samo tri dana nakon što je osumnjičeni uhapšen zbog pokušaja atentata na Trampa na njegovom golf klubu na Floridi.

Podsetimo, bivši predsednik i republikanski predsednički kandidat SAD, Donald Tramp, izjavio je danas da postoji "slabost" u naporima da se on zaštiti i da je dugo tražio više ljudstva u svom bezbednosnom timu.

- Odavno smo tražili više ljudi, više muškaraca i žena, više ljudi. Imamo skupove od 50 do 60.000 (ljudi). U Nju Džersiju smo imali 107.000 ljudi. To je dobra stvar, ali potrebna vam je veća zaštita. I dugo smo tražili više ljudi - rekao je Tramp za Foks njuz, dva dana nakon drugog pokušaja ubistva koji se dogodio dok je igrao golf u Vest Palm Biču.

Vršilac dužnosti direktora američke Tajne službe, Ronald Rou Mlađi, rekao je novinarima u ponedeljak da su sredstva za Trampovu bezbednost dodatno povećana još u julu kada je bio prvi atentat, i to na "već poboljšanu bezbednosnu poziciju" predsedničkog kandidata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading