PRONAĐENA NESTALA DEVOJČICA (14): Policija uhapsila jednog muškarca, INTENZIVNO SE TRAGA ZA FORDOM SIVE BOJE

Autor:

Svet

03.09.2024

23:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnica videla devojčicu kako ulazi u vozilo

PRONAĐENA NESTALA DEVOJČICA (14): Policija uhapsila jednog muškarca, INTENZIVNO SE TRAGA ZA FORDOM SIVE BOJE

Foto: Shutterstock

Danas je u Konjicu prijavljen nestanak četrnaestogodišnje devojčice, koja je kasnije pronađena na području Mostara. Ljudevit Marić, portparol Uprave policije MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, potvrdio je da je muška osoba lišena slobode u vezi sa ovim slučajem, i najavio da će javnost biti obaveštena o više detalja ujutro.

Intenzivna potraga za vozilom "ford" sive boje

Nakon što je radnica trgovine u Čelebićima videla devojčicu kako ulazi u automobil "ford" sive boje, pokrenuta je intenzivna potraga koja je trajala više od četiri sata. Pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, zajedno sa drugim agencijama, odmah su reagovali i uključili se u akciju traganja.

Ovo je bio slučaj koji je izazvao veliku pažnju javnosti, a srećom, završio se sa pozitivnim ishodom.

Nestala i devojčica iz Fojnice

Podsetimo, u subotu, u kasnim večernjim satima prijavljen je nestanak maloletne devojčice, Amre Durić, (12) iz Fojnice.

Prema informacijama koje je podelila porodica, Amra je nestala oko 22 sata iz prostorija porodične kuće, ne ostavljajući nikakvu poruku o tome gde se uputila.

Porodica je odmah pokušala da stupi u kontakt s njom putem mobilnog telefona, ali bezuspešno, jer se devojčica nije javljala na pozive.

Zabrinuti roditelji prijavili su nestanak policiji, a svi raspoloživi radnici Policijske stanice Fojnica su obavešteni i uključeni u potragu.

- Potraga za našom Amrom još traje. Proteklih 48 sati nismo dobili nikakvu informaciju od nje. Proverili smo i našu rodbinu, da nije kod njih, ali smo dobili sve negativne povratne informacije. Čekamo da se vrati kući - kazala je za portal Radiosarajevo.ba majka Amre Durić.

Kako je dodala, Amra je visoka oko 150 cm, ima dugu ravnu plavu kosu, plave oči, pune usne i okruglo lice.

Na dan nestanka nije poznato šta je imala na sebi, što dodatno otežava potragu.

Policija apeluje na građane da, ukoliko imaju bilo kakve informacije o kretanju ili trenutnom boravištu Amre, odmah kontaktiraju Policijsku stanicu Fojnica ili nazovu broj +387061405262.

Svi koji su možda videli devojčicu ili imaju bilo kakve informacije da se što pre jave nadležnim organima.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading