VIKTOR ORBAN U BUDIMPEŠTI TRENIRAO SA ARNOLDOM ŠVARCENEGEROM! "Ostavio sam majicu kod kuće, ali trener nije imao milosti"! (FOTO)

Autor:

Svet

14.09.2024

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Orban je postavio i fotografiju na kojoj Arnold Švarceneger pozira u kabinetu mađarskog premijera, kao i snimak sastanka u zgradi vlade.

VIKTOR ORBAN U BUDIMPEŠTI TRENIRAO SA ARNOLDOM ŠVARCENEGEROM! "Ostavio sam majicu kod kuće, ali trener nije imao milosti"! (FOTO)

Foto: Printskrin/Facebook/Orbán Viktor

Mađarski premijer Viktor Orban objavio je fotografiju zajedničkog treninga sa glumcem i bivšim guvernerom Kalifornije Arnoldom Švarcenegerom u jednom od fitnes centara u Budimpešti.

 

 

- Ostavio sam majicu za trening kod kuće, ali trener nije imao milosti - naveo je Viktor Orban na Fejsbuku.

 

 

Orban je postavio i fotografiju na kojoj Arnold Švarceneger pozira u kabinetu mađarskog premijera, kao i snimak sastanka u zgradi vlade.

Švarceneger je posetio isti fitnes centar 2018. godine tokom snimanja filma "Terminator: Dark Fate" u Budimpešti.

Inače, premijer Mađarske Viktor Orban bavi se sportom četiri ili pet puta nedeljno i pridržava se stroge dijete, piše mađarski list "Blik“.

Tabloid je objasnio da je Orban počeo da gubi kilograme zahvaljujući primeni "ruske metode“. Tako je nazvan trening sa gvozdenim tegovima-kuglama od 16 i 24 kg, koji su korišćeni u vojsci u Sovjetskom Savezu. 

Ovim vežbama su sovjetski vojnici održavali fizičku kondiciju.

Prema Orbanovim rečima, u mršavljenju su mu pomogli ne samo redovni treninzi snage, već i stroga dijeta. On je naglasio da je mogao da jede čak i eksere – toliko je imao jak apetit.

Mađarski premijer trenira sa tegovima ne samo na trenizima, već i tokom međunarodnih putovanja. Orban ne koristi usluge trenera i samostalno pravi spisak vežbi, u skladu sa rasporedom obaveza, ističe list.

Informacije o tome koliko je Orban smršao i koliko je imao kilograma pre početka napornih treninga sa tegovima – nema. 

"Blik“ piše da se premijer ne vaga, jer je siguran u rezultat vežbi i oseća kako je postao lakši i snažniji.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading