POZIRA SA PUŠKOM I KRVLJU NA LICU! Kruži jeziva fotografija dečaka ubice koji je kao Kosta Kecmanović rešetao po školi! (FOTO)

Autor:

Svet

07.09.2024

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac govorio da je njegov sin "pakleni strelac"

POZIRA SA PUŠKOM I KRVLJU NA LICU! Kruži jeziva fotografija dečaka ubice koji je kao Kosta Kecmanović rešetao po školi! (FOTO)

Foto: instagram/prinstcreen/marceegray

Dečak osumnjičen za strašan zločin

Užasna vest stigla je iz srednje škole u Apalači, Džordžija, gde je četrnaestogodišnji Kolt Grej osumnjičen za ubistvo dvoje dece i dvoje nastavnika. Učenici su morali da beže iz zgrade kada su se začuli pucnjevi, a Grej je odveden u pritvor pod sumnjom da je počinio ovaj strašan zločin.

Poziranje sa puškom

Na društvenim mrežama pojavila se slika na kojoj se vidi Kolt Grej kako pozira sa AR-15 puškom tokom lova sa ocem Kolinom. Na slici se vidi dečakov krvav izgled, dok se otac hvali da je "pakleni strelac". Ovi detalji dodatno bude jezivu atmosferu oko ovog slučaja.

Republika

Foto: instagram/prinstcreen/marceegray

Kolt Grej


Upozorenje FBI-ja

FBI je istraživao tadašnjeg 13-godišnjaka, nakon pretećih postova na društvenim mrežama, a Nacionalni operativni centar za pretnje je upozorio lokalne organe za sprovođenje zakona. U maju 2023. stigle su anonimne dojave o pretnjama pucnjave u školi, nakon čega su istražitelji otkrili da pretnje dolaze iz Džordžije. Dečak i njegov otac su tada bili intervjuisani, ali nije bilo verovatnog razloga za hapšenje ili preduzimanje dodatnih akcija.

Ovaj tragičan događaj budi brojna pitanja o bezbednosti škola, ali i o uticaju porodičnog okruženja na mlade. Nadamo se da će istina izaći na videlo i da će odgovorni za ove strašne zločine biti privedeni pravdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading